RTV SLO

Splošna vprašanja o satelitski tv, radiu in internetu
creative
Prispevkov: 1
Pridružen: 08 Jan 2007, 15:59

RTV SLO

OdgovorNapisal/-a creative » 08 Apr 2007, 19:21

Mene pa zanima na kateri frekvenci delajo kanali SLOVENIJE vem da so na hotbert da bi nastavu na SAT sprejemniku.
camaro
Prispevkov: 16
Pridružen: 22 Nov 2005, 07:36

OdgovorNapisal/-a camaro » 08 Apr 2007, 22:55

12303 V
(27500 - 3/4)

slo1 apid:201,vpid:200
slo2 apid:204,vpid:203
tvkoper apid:207,vpid:206

vir: klik
robertolino
Prispevkov: 5
Pridružen: 05 Jul 2007, 18:28

Slo programi

OdgovorNapisal/-a robertolino » 06 Jul 2007, 16:18

Kaj pa TV 3 , parlamentarni program,pa še kak novi če je in morda pravo ime programa,ker ne najdem in pa kako ga najdem imam pa HUMAX vaci-ace.Namreč rad bi naše kar se le da čim več naših programov,sem bolj začetnik na tem področju pa se še lovim...
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2789
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 06 Jul 2007, 16:49

Tu so podrobna navodila .
http://www.antene-zupancic.si/phpBB2/vi ... .php?t=153
Vendar brez Totalovega sprejemnika ne bo šlo.
Glede na to da je vaš sprejemnik bil naložen pred kakšnim tednom je že potrebno spremeniti nove parametre pri TV PIKI in
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
robertolino
Prispevkov: 5
Pridružen: 05 Jul 2007, 18:28

OdgovorNapisal/-a robertolino » 06 Jul 2007, 18:12

hmm ne najdem,prosim za pomoč.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2789
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 06 Jul 2007, 18:24

Sprememba je na http://www.antene-zupancic.si/phpBB2/vi ... =2555#2555 navodilo pa na prejšnjem linku zgoraj
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
robertolino
Prispevkov: 5
Pridružen: 05 Jul 2007, 18:28

OdgovorNapisal/-a robertolino » 06 Jul 2007, 18:33

Ja mam pa res problem s tem iskanjem velikokrat kje vidi vpišite to in ono pa sej ne morem nič vpisat,saj je že vse not samo izbiram,ko pa hočem najti točno to frekvenco je pa ni na seznamu.Samo tam je nekak opisano za TV 3,kaj pa čarli in TV pika.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2789
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 06 Jul 2007, 18:45

Ni jo notri saj ni prednastavljena, vnesete jo ročno preko daljinca. Numerično 1..9 Dol v podpori je primer za ASTRIN EUROSPORT, vi morate izbrat satelit Eutelsat W2 in kot sem dejal ne poiskat iz seznama temveč ročno vnest frekvenco še enkrat tu imate navodila http://www.antene-zupancic.si/phpBB2/vi ... .php?t=153

Nima vsak program svoje frekvence vsi naši so v eni
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
robertolino
Prispevkov: 5
Pridružen: 05 Jul 2007, 18:28

OdgovorNapisal/-a robertolino » 06 Jul 2007, 19:03

Joj hvala ko si mi omenil,da naj številke prtisnem,izbral gor dol po meniju in nič levo desnosamo številke sem vnesel,kar prej nisem naredil,saj sem se orientiral po smernicah gor dol in levo desno,zato mi pa ni ratal,no in sedaj mi je pa ratal,hvala...

Vrni se na “Splošno”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost