Naročanje in dostava

Spletna trgovina deluje neprekinjeno od leta 2003. Smo specializirani za prodajo antenske tehnike. Prodajamo in pošiljamo v Slovenijo in v vse države EU ter v Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno Goro, Severno Makedonijo, Veliko Britanijo (UK) in v Švico. Stroške pošiljanja si lahko enostavno informativno izračunate pod opisom na strani izdelka.

Kalkulator stroškov pošiljanja
Kalkulator stroškov pošiljanja na strani izdelka

Pri dobavi  blaga v drugo državo članico EU je podjetje z veljavno ID številko za DDV  oproščen plačila slovenskega  DDV. Program med naročanjem po vnosu in avtomatskem preverjanju EU VAT številke odbije 22 % davek.

NAROČANJE

Internetno naročilo
Ko se s svojimi podatki prijavite v trgovino, izberete izdelek, ga položite v košarico, in ko zaključite z nakupovanjem, oddate naročilo. Med postopkom naročanja izberite tudi način plačila ter vpišite morebitne pripombe. Ves čas vam program sešteva skupno vrednost izbranih izdelkov. Po oddaji naročila vam program na koncu izpiše, da je bilo vaše naročilo uspešno oddano. Istočasno prejmete na vaš elektronski naslov podroben izpis vašega naročila. Registracija ni obvezna, jo pa priporočamo.

Telefonsko naročilo
V kolikor vam je ljubše in enostavnejše, lahko izbrane izdelke naročite na telefonski številki 041 542 020. Na tej številki nudimo tudi začetno in nadaljnjo tehnično pomoč pri kupljenih izdelkih.
O izdelku, ki ga iščete, lahko postavite vprašanje tudi pod njegovim opisom v spletni trgovini.
Na splošna tehnična vprašanja o antenski tehniki na tej številki ne odgovarjamo.

Naročanje preko elektronske pošte
V kolikor ne želite opraviti nakup v nakupovalno košarico, lahko naročilo oddate preko kontaktnega obrazca. Ta način lahko izberete tudi v kolikor ne veste natančno katere izdelke potrebujete in nas zaprosite za naš predlog s ponudbo. Ne pozabite vpisati vaše točne naslove za ponudbo, račun in dostavo.

Naročanje izdelkov, ki trenutno niso na naši zalogi, a jih lahko vseeno naročite
Praviloma izdelkov, ki niso na zalogi program ne dopušča, da jih naročite. Izjemoma pa je to možno pri izdelkih za katere vemo, da jih lahko vseeno za vas še dobavimo. Pri teh izdelkih je navedeno: “Trenutno ni na naši zalogi, a lahko vseeno naročite”.  Nova cena je lahko drugačna (na spletu je objavljena zadnja informativna cena, ki je bila v veljavi dokler je bil izdelek še na zalogi).  O vseh spremembah (nova cena in rok dobave) vas takoj ko bo to možno obvestimo in pošljemo predračun.

Povpraševanje po zmožnostih dobave in ceni pri izdelkih, ki trenutno niso na zalogi. 
Pri nekaterih izdelkih, za katere nismo prepričani, da vam jih lahko še dobavimo in trenutno niso na zalogi, imate možnost, da pod izdelkom preko gumba “Povprašaj za dobavo in ceno” oddate zahtevek za naš odgovor ali vam lahko izdelek še dobavimo in po kakšni ceni.

STROŠKI OBDELAVE NAROČILA IN POŠTNE DOSTAVE

Naročene izdelke oddamo prevozniku v 1 do 5 delovnih dneh po naročilu oziroma po prejetem plačilu, če gre za plačilo po predračunu. Naročeno pošiljamo lokalno po Sloveniji in mednarodno po vseh državah EU in nekaterih drugih evropskih državah izven EU.
Stroške pošiljanja si lahko enostavno informativno izračunate pod opisom na strani izdelka.

Blago po Sloveniji dostavlja Pošta Slovenije. V nekaterih primerih mednarodne dostave izven Slovenije opravi dostavo DPD.
V postopku nakupovanja in oddaje spletnega naročila (pri izbiri dostave v košarici) je kupcu na voljo modalno okno, preko katerega kupec lahko izbira želeno alternativno možnost prevzema pošiljke (paketomat pošta, bencinski servis ali paketnik)

Prodajamo in pošiljamo v Slovenijo in v vse države EU ter v Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno Goro, Severno Makedonijo, Veliko Britanijo (UK) in v Švico.
Kupcem iz drugih držav EU in izven, obračunamo poštne stroške po ceniku Pošte Slovenije za poslovni paket v mednarodnem prometu ali po mednarodnem ceniku DPD, izberemo kar je ugodneje za kupca. K tej ceni še prištejemo stroške obdelave naročila in stroške pakiranja.

NAKUP IN PREVZEM BLAGA NA SEDEŽU PODJETJA

Ker smo registrirani le za trgovinsko dejavnost na drobno izven prodajaln, na samem sedežu podjetja ni trgovine z maloprodajnim materialom, zato tak način nakupa ali prevzema blaga odpade.
Izjemoma se za naročila nad 200,00 EUR lahko dogovorimo, da naročeno prevzamete na sedežu firme, vendar je pri tem obvezna predhodna najava.

PLAČILA

Odkupnina
Kupnino plačate Pošti Slovenije ob prevzemu vaše pošiljke. Kadar izberete ta način plačila, vam zaračunamo provizijo 2,02 EUR (DDV je vključen). Isti znesek nam Pošta Slovenije po svojem ceniku dodatno zaračuna kot njihovo dodatno storitev “Odkupnina brez naloga” za vsako pošiljko z odkupnino.

PayPal
Kot plačilno sredstvo v naši spletni trgovini sprejemamo tudi PayPal, v svetu uveljavljeno, varno, zaupanja vredno plačilno sredstvo, ki se uporablja predvsem za nakupe preko spleta.
Uporaba je enostavna, imeti morate le odprt PayPal račun, ki je vezan na najrazličnejše kreditne in debetne kartice. Vsak uporabnik si lahko ta račun v nekaj minutah ustvari na spletni strani http://www.paypal.com.
V postopku naročanja, ste med plačilom preusmerjeni iz naše spletne strani na zavarovano PayPal stran. Finančne informacije, gesla ali osebni podatki so zavarovani in nam niso posredovani v nobenem primeru.
S paypalom lahko pri nas plačujete tudi izdelke, ki jih naročite po telefonu ali elektronski pošti. Izdelamo poseben Paypal predračun, ki vam ga pošljemo po elektronski pošti. Za to ni potrebna registracija v spletni trgovini, izdelke lahko naročite telefonsko ali po elektronski pošti. V kolikor se za ta način plačila odločite nas o tem posebej obvestite še pred izstavitvijo našega dokumenta.
Čeprav je plačevanje preko PayPal ekstremno varno, vas opozarjamo, da mi nismo odgovorni za varnost osebnih podatkov, ki ste jih posredovali podjetju Paypal. Pravila o varnosti plačevanja si tam pozorno preberite.
Po opravljenem plačilu vas bodo preusmerili nazaj na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate oz. natisnete vaše naročilo.
Za vsako Paypal transakcijo zaračunamo 4 % provizijo, kateri prištejemo še pripadajoči DDV.

Plačilne kartice
Omogočamo vam plačilo s plačilnimi oziroma kreditnimi karticami. Pri tem ne zaračunavamo dodatnih provizij.
Plačilni promet s plačilnimi karticami poteka preko sistema Braintree, ki je v lasti podjetja PayPal. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku našega podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Braintree zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah.

Plačilo po predračunu
Če izberete plačilo po predračunu, se vam po koncu nakupa izpiše predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Predračun lahko plačate na banki, pošti ali preko spletne banke.

X