Stroški obdelave naročila in poštne dostave

Naročene izdelke oddamo na Pošti Slovenije v 1-3 delovnih dneh po naročilu. 

Stroški obdelave naročila in poštne dostave po Sloveniji skupaj s poštnimi storitvami  znašajo:

  • 5 € za pošiljke do 1 kg
  • 6 € za pošiljke od 1 do 2 kg
  • 8 € za pošiljke od 2 do 10 kg
  • 10 € za pošiljke od 10 do 20 kg
  • 13 € za pošiljke od 20 do 30 kg
  • 18 € nad 30 kg

Vse cene so z DDV. Blago dostavlja samo Pošta Slovenije.

* V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, vam pri prevzemu naše pošiljke, ni potrebno še dodatno Pošti Slovenije plačati provizije 1,83 €  ob vplačilu denarja, ker jo plačamo mi. Znesek, ki je naveden na vašem naročilu je za vas končni strošek naročila.

Čas dostave in obveščanje o pošiljki

Omogočamo tudi dodatne poštne storitve kot so: prevzem na pošti, čas dostave do 10. ure ali po 16. uri . Med samim prevozom vas Pošta Slovenije obvešča s SMS oziroma po emailu o prevzemu na prevoz in prispetju na vašo pošto.

Hitra pošta po Sloveniji

Po posebnem dogovoru, vam lahko dostavimo pošiljko s Hitro pošto EMS, ki jo izvaja Pošta Slovenije.  V kolikor nam bo uspelo do določene ure pripraviti in oddati vašo pošiljko, vam bo še istega dne dostavljena, sicer pa zagotovo naslednji delovni dan po dnevu naše oddaje pošiljke v prenos, razen ob sobotah, nedeljah in drugih dela prostih dnevih. Dostava ni možna po vseh poštah po Sloveniji temveč le na teh.

Strošek dostave Hitre pošte EMS plačate pošti Slovenije po njenem ceniku.  Pri pošiljkah do 50 €, zaračunamo dodatne 3 € naših stroškov pri organizaciji in obdelavi takšnega naročila.

Kupci iz EU in izven

Sprejemamo tudi naročila iz EU in izven. Kupcem iz tujine obračunamo poštne stroške po naslednji tabeli.