Promocijske kode za popust

Kot registrirani kupec imate v naši spletni trgovini, različne popuste na artikle, ki so na zalogi. Popust lahko uveljavite, le za registrirani spletni nakup v nakupovalno košarico in  vašim vnosom ene izmed spodaj navedenih promocijskih kod. Kodo vnesete na strani, kjer izbirate način plačila. Pri plačilu Paypal popusti na ta način ne veljajo.  

Popust ni prikazan pri cenah artiklov, temveč se obračuna po zaključku nakupa. Pri artiklih, ki so že v redni akcijski prodaji se v nekaterih primerih popusti celo seštevajo.

Če je pod pogojem naveden minimalni znesek nakupa, to ne pomeni, da je potrebno naročiti za ta znesek izključno artikel za katerega velja promocijska koda, temveč se v minimalni znesek nakupa upoštevajo tudi zneski ostalih artiklov, ki ste jih naročili in niso v tej akciji.  Popust se v takšnih primerih odšteva le pri artiklih za katere koda velja. 

Pri registriranem nakupu v spletni trgovini ANTENE lahko uporabite eno od sledečih promocijskih kod za popust: 

 

KODA POPUST VELJA ZA POGOJI
antene2 2 % vse artikle ni omejitve
antene3 3 % vse artikle minimalno 50 € nakupa
antene5 5 % vse artikle minimalno 100 € nakupa
antene10 10 % vse artikle minimalno 200 € nakupa
antene15 15 % vse artikle minimalno 500 € nakupa
EXVATEU 22 % vse artikle podjetju registriranemu izven Slovenije, a znotraj EU, ne zaračunamo DDV. V komentar vpišite VAT številko. 
p5610 10 % LTE sestav P-56 MIMO  nakup dveh ali več antenskih LTE sestavov P-56 MIMO
p5820 20 % LTE sestav P-58 MIMO  nakup petih ali več antenskih LTE sestavov P-58 MIMO (-59,00 € popusta pri 5 sestavih)
2dg8020 20 % koaksialni kabel dva v enem ni omejitev
spaun50 50 % vse od proizvajalca SPAUN minimalno 100 € nakupa (upoštevajo se tudi zneski ostalih artiklov v istem nakupu, a odbitek gre samo za modele SPAUN)
fokus30 30 % nosilci satelitskih LNB minimalno 100 € nakupa (upoštevajo se tudi zneski ostalih artiklov v istem nakupu, a odbitek gre samo za kategorijo "Nosilci LNB")
nst3310 10 % antenski stenski nosilec 5 kosov antenskega nosilca ali najmanj 41 € skupnega nakupa. Odbitek se prizna samo na stenski nosilec.
lnb15 15 % vsi satelitski LNB minimalno 150 € nakupa (upoštevajo se tudi zneski ostalih artiklov v istem nakupu, a odbitek gre samo za kategorijo "LNB")
radio5 5 % radijski pribor minimalno 50 € nakupa (upoštevajo se tudi zneski ostalih artiklov v istem nakupu, a odbitek gre samo za kategorijo "Radijski pribor")
de415 15 % 4-vejni delilniki minimalno 70 € nakupa (upoštevajo se tudi zneski ostalih artiklov v istem nakupu, a odbitek gre samo za kategorijo "4-vejni delilniki in odcepniki")
meh10 10 % mehanski pribor minimalno 50 € nakupa (upoštevajo se tudi zneski ostalih artiklov v istem nakupu, a odbitek gre samo za kategorijo "Mehanski pribor")
pu450 50 % DVB-T panelna antena minimalno 100 € nakupa (upoštevajo se tudi zneski ostalih artiklov v istem nakupu, a odbitek se prizna samo za DVB-T panelno anteno PU4)
data15 15 % DATA internetne vtičnice minimalno 100 € nakupa (upoštevajo se tudi zneski ostalih artiklov v istem nakupu, a odbitek se prizna samo pri artiklu DATA vtičnica za internet)