Monoblok enojni 6,2 st. DIAVOLO- Astra in Hotbird

22,00 

Monoblok Megasat model DIAVOLO, enojni, univerzalni, združuje v sebi dva enojna LNB in  DISEqC stikalo. LNB odlikujejo zanesljivost, kakovost, nizek šum in visoko ojačenje ter izjemna odpornost na vremenske vplive.

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Šifra: KM MEGS6-PI24 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Tehnični podatki:

  • Namenjen sprejemu vseh satelitskih signalov z dveh sosednjih leg (Astra in Hotbird) za 1 TV.
  • Za namestitev na satelitsko anteno ne potrebujemo posebne objemke za več LNB.
  • Področje 10,7 – 12,75 GHz
  • Odličen šum, samo 0,1dB.
  • FULL HD kompatibilen
  • Visoko ojačenje 60 dB
  • Feed premera 40 mm
  • Gold konektor

Dodatne informacije

Teža0,36 kg

Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Monoblok je skontruiran tako, da lovi na 80-85 cm anteni dva satelita, ki sta narazen 6 stopinj. To je za naše kraje aktualno, saj tako lahko lovimo Astro (19,2 e) in Hotbird (13 e) z eno anteno. Tako pri 100 cm anteni ni več tri stopinje vendar že nekaj manj. Pri manjših antenah, recimo PENTA DIGIT pa je razmak 4 stopinje (za odličen sprejem 9 in 13 vzhodno s tristopinjskim monoblokom). Nekateri monterji in uporabniki teh razlik niti ne zaznajo saj je tista razlika recimo pri 100 cm antenah z visokim dobitkom pri močnejših satelitih (Hotbird, Astra) skoraj nezaznavna, je pa, če ne drugače ugotovljena z merilnimi instrumenti. Odstopanja od optimalnega sprejema lahko blažimo s kompromisnim ciljanjem satelitov ali pa forsiramo šibkejši satelit (recimo EUTELSAT 16A pri tristopinjskem monobloku). Zato tisti, ki želite optimalno rešitev vaše antenske konfiguracije pri manjših in večjih antenah (Gibertini 100, 125, Penta 85) se raje odločite za rešitev z originalnimi nosilci za dodatne LNB slim oblike in DiSEqC stikali.Na 40 cm parabole teh monoblokov ne nameščamo.Spletna trgovina ANTENE

  2. Avatar of Anonimnež

    Anonimnež .

    Zanima ma,kolikšen mora biti minimalen premer krožnika,da bi lahko sprejemal dva satelita hkrati?40 cm je premalo?hvala za odgovor..

  3. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Ničesar posebnega ne potrebujete.Samo izvijač in morda WD 40, če so vijaki na objemki LNB na vaši anteni že hudo zarjaveli. Kot vidite na sliki imate dve možnosti. Ali si izberete levi ali desni vrat monobloka. Navsezadnje je to vseeno, ali pa tudi ne, če antene ne boste premikali.Spletna trgovina ANTENE

  4. Avatar of Anonimnež

    Anonimnež .

    Dober danna SAT anteni, ki jo imam doma je monoblock preparel in že skoraj razpadel zaradi sonca.Z obstoječim sem loil vse breplačne kanale na Hotbirdu in Astri – trenutno nimam vec signala – sklepam da je razlog unicen monoblock…Nisem neki strokovnjak pa me zanima glede same montaze vasega artikla – po sliki ni razvidno ali ima kakšen dodatek s katerim se pritrdi na SAt anteno..?

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico