Količinski popust!

Koaksialni kabel Tri-Shield RG-6 bakreni

0,80 

Visokokakovosten koaksialni kabel Tri-Shield RG-6 z bakrenim vodnikom je namenjen individualnim in SMATV antenskim sistemom. Odlikuje ga večkratna zaščita. Uporablja se lahko za distribucijo DVB-T, FM/DAB, DVB-S/S2 DVB-C signalov. Enota za prodajo je 1 m.

Na zalogi (se lahko naroči)

PopustKoličinaCena za kos
0,20 €/m100 - 499 0,60 
0,30 €/m500 + 0,50 
Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Šifra: KK RG6CU Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Lastnosti:

  • ustreza zahtevam razreda A +
  • bakreni vodnik 1,13 mm
  • nizke izgube
  • odlično ujemanje impedance
  • visoka učinkovitost
  • 77 % pokritost pletenice

Ima notranji bakreni prevodnik s premerom 1,13 mm in trojni oklop (Al/PET/AI folija (prva) + 77% pletenica gostote + Al/PET/AI folija (druga)). “Tri-shield” pri koaksialnih kablih se nanaša na vrsto zaščite kabla. Koaksialni kabli so sestavljeni iz notranjega prevodnika, dielektričnega materiala, plašča in zunanjega prevodnega plašča. Tri-shield pomeni, da ima kabel tri plasti zaščite med notranjim prevodnikom in zunanjim ovojem. Te tri plasti običajno vključujejo:

  1. Folija: Tanek sloj folije iz aluminija ali drugih materialov, ki služi kot prva plast zaščite pred elektromagnetnimi motnjami.
  2. Pletenica: Pletenica iz kovinskih niti, ki zagotavlja dodatno zaščito pred elektromagnetnimi motnjami ter pomaga ohranjati stabilnost signala.
  3. Folija 2: Druga plast folije, ki deluje kot dodatna zaščita pred zunanjimi vplivi.

Tri-shield kabli so običajno bolj zaščiteni in bolj odporni na motnje kot kabli z manj plasti zaščite, kot je na primer dvojno oplaščeni kabel. To lahko izboljša kakovost signala, še posebej v okoljih, kjer je prisotno veliko elektromagnetnih motenj.

Mednarodni standard za kabel RG-6 je določen s strani organizacije Society of Cable Telecommunications Engineers (SCTE) ter je označen kot SCTE 06 2006. Tako označen kabel označuje tip koaksialnega kabla, ki se uporablja predvsem za prenos videa in zvoka v televizijskih sistemih ter drugih komunikacijskih aplikacijah.

Dodatne informacije

Teža0,04 kg

Mnenja in vprašanja

Zaenkrat še ni mnenj ali vprašanj o izdelku.

V spodnji okvir vpišite vaše mnenje ali postavite vprašanje o izdelku “Koaksialni kabel Tri-Shield RG-6 bakreni”

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico