119,00 €

Karavan antena LUNA CAMPER (aktivna)
[AK OFFLA]

Karavan antena LUNA CAMPER (aktivna)

Dodaj v košarico

Stran:  1  2  [ Naprej >>] 

Prikazujem 1 do 8 (od 10 objav)Aktivna ima ojačevalnik ki je prilagojen in pripraven za mobilne variante ala avtodom, čolni ...Aktivno seveda lahko uporabimo kjerkoli tudi na stanovanjskih blokih ali v počitniških enotah. Pasivna pa je brez ojačevalnika in namenjena krajem kjer je pokritost zelo dobra oziroma odlična ali pa se pri njej dokupi drugačen tip ojačevalnika, glede na potrebe. ANTENE online

Za v kamp (hrvaska) bi potrebovali navadno anteno ker je za postavitev satelitske prevec motecih dejavnikov. Na vasi strani sem zasledila anteno lunar. Zanima me kaksna je razlika med aktivno in pasivo in kaj poleg antene se potrebujemo za ustrezen priklop.

Združilnik MX202 ni namenjen združevanju treh anten. Če pozorno pogledate shemo, ki je narisana na njem lahko vidite, da je tam na enem vhodu prikazana možnost ali vhod + ali vhod, ki ne prepušča enosmerni tok proti anteni. Se pravi ali na enega ali na drugega na oba pa ne. Ta možnost je predvidena v kolikor želimo bodisi preprečiti ali omogočiti napajanje aktivnih anten ali ojačevalnikov nad združitvijo. Karavan antena LUNA Camper je odlična antena, vendar je treba upoštevati, da je to specialna antena za mobilne variante, kjer se predvideva, da ni težav z slabimi signali. Seveda jo lahko zelo dobro uporabimo na zidanih objektih, sploh v kakšnih večjih urbanih naseljih, kjer so po pravilu ... za več klikni na številko objave!

Imam vprašanje glede tv antene in sicer sedaj imam na strehi 3 antene ter združene z antenskim združilnikom mx 202 sedaj pa me zanima katero anteno bi mi priporočali (sam sem nekaj gledal karavan anteno luna camper aktivna) saj je sprejem slab mislim moč je dokaj kvaliteta pa slaba saj slika skače v kocke.Imam pa zato tri antene ker imam eno proti oddajniku Boč eno proti oddajniku Pohorje ter eno za hrvaške programe. Za odgovor se vam že v naprej lepo zahvaljujem.

ANTENE: Ni jo potrebno snemati, če bo nameščena tako kot je treba. Za avtodom je to dobra rešitev. Spletna trgovina ANTENE

Antena bo vgrajena na avtodom. Ali je antena fiksna ali jo je potrebno demontirati pred vožnjo? Zanima me predvsem vaše mnenje o kvaliteti tega izdelka. Kaj vi priporočate?

Da, je primerna. Ali bo zadovoljila vaše potrebe in želje, pa je predvsem odvisno od sprejemnih razmer na vašem naslovu

Rabim nasvet: ali je ta antena primerna za počitniško hišo v Istri? (konkretnih anten ne bi nameščali, ker bomo v kakem letu priklopljeni na njihovo optiko)

Stran:  1  2  [ Naprej >>] 

Prikazujem 1 do 8 (od 10 objav)Zastavi vprašanje Nazaj
Kontakti
Oddelki