DVB-T sestav TELEVES DIGINOVA
[AZ TEL1441]

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje, vendar ga verjetno še lahko dobavimo za vas ali najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas na 041 542020 ali kliknite na gumb "Preverite dobavljivost izdelka", ki je pod opisom.

Antena DIGINOVA (Televes 1441) je izdelana posebej za sprejem DVB-T.
Zaščitena je s plastičnim ABS ohišjem, ki je UV odporno. Idealno je za delo v slabih klimatskih pogojih. Poleg tega je skoraj nevidna in zaradi tega primerna za montaže na stanovanjskih hišah (balkoni, fasade, dimniki ..). Idealna je tudi za uporabo na počitnicah ali potovanjih in podobno (vikend hišice, kampi, avtodomi plovila, kamioni)
Njene dobre karakteristike so enostavna montaža, moč in visoka električna zmogljivost. Izdelana je iz materialov, ki so visoko odporni na zunanje vplive.

Splošne značilnosti:

Gre za 10 elementno yagi, usmerjeno anteno za horizontalno ali vertikalno montažo. Pri anteni je uporabljena Mikrostrip tehnologija pri kateri njen dipol, omogoča neaktivno delovanje analognega FM in digitalnega DAB področja, neaktivnega VHF in neaktivnega in aktivnega UHF področja.Vgrajen je specialni UHF/BIII MRD Multiplexor. Kadar ne potrebujemo ojačanja DVB-T signalov enostavno to deaktiviramo, kadar pa je zaradi šibkega sprejema na UHF področju potrebno ojačanje signala MRD aktiviramo in signale s tem ojačamo za 13 dB. Ostala področja pri tem nemoteno pasivno delujejo.

Sestav vsebuje:

  • antena
  • priključek Televes 7450 za napetosti med 12 in 24 V, za uporabo akumulatorjev
  • hišni ojačevalnik Televes 5457, ki zagotavlja potrebno napetost za anteno, omogoča aktiviranje in deaktiviranje MRD in omogoča dodatno distribucijo signala na tri veje
  • 14 metrov koaksialni kabel Televes T-100
  • 1,3 metra priključni kabel IEC
  • 3 x konektorji F
  • 1 x IEC moški konektor
  • objemka za namestitev antene na drog
  • skice montaže antene, kablov in konektorjev
Področja
FM
BIII, DAB*
UHF
Dobitek antene
dBi
-2
4-7
Ojačanje
dB
-
12
Šum
dB
-
2
Izhodni nivo
dBµV
-
102
Napajanje
V
-
12-24
Poraba
mA
-
42


*DAB - digitalni radio

* Izdelek ni na zalogi *
Preverite dobavljivost izdelka Pogosta vprašanja o tem izdelku

Sorodni izdelki

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje, vendar ga verjetno še lahko dobavimo za vas ali najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas na 041 542020 ali kliknite na gumb "Preverite dobavljivost izdelka", ki je pod opisom.

Twitter
Facebook
Oddelki