29,40 € 26,46 €

DVB-T, FM in DAB USB tuner RTL2832U+R820T2
[TU RTL2832UT2]

USB Realtek RTL2832U + R820T2 televizijski DVB-T MPEG-4, FM radijski in DAB digitalni radijski sprejemnik (stick, tuner) za sprejem omenjenih sistemov na osebnem računalniku.

Stick (USB ključek) priključimo preko USB vhoda na računalnik. Nanj priključimo priloženo anteno, ki omogoča TV in radijski sprejem v prostorih in krajih, ki so odlično pokriti s signalom. Z dokupom adapterja MCX, pa lahko na tuner priključimo tudi ostale sobne ali zmogljivejše zunanje strešne antene.

Komplet vsebuje:

  • CD s programsko opremo (OEM trial verzija) za Windows 2000/XP/Vista/WIN7
  • USB Realtek RTL2832U tuner z možnostjo priključitve anten na vhod tipa MCX.
  • Antena višine 15 cm z magnetnim podstavkom in 1,20 m dolgim kablom s konektorjem MCX.
  • Daljinski upravljalnik dimenzij 4 x 8,5 cm, z baterijo.

Program, ki je priložen k izdelku je OEM trial verzija, kar pomeni, da ima v sebi le najnujnejše funkcije za kvalitetno delovanje in prikaz in da je lahko s strani proizvajalca programske opreme (ob zagonu je obvezna registracija) časovno omejen v delovanju. Z nadgradnjo na profesionalno verzijo pridobite trajno verzijo in možnost DVD predvajanja, predvajanja različnih datotek in možnost pretvorbe posnetih TV datotek v druge formate.

Na voljo so tudi kvalitetni brezplačni programi.

Obvestilo! Nakup artikla priporočamo le kupcem, ki se spoznajo na delo z računalniki in so zmožni sami na spletu poiskati in namestiti v računalnik in druge naprave primerne gonilnike ter programe za uporabo tega artikla na  novejših operacijskih sistemih.

* Izdelek je na zalogi *

* Informacije o dostavi *
Pogosta vprašanja o tem izdelku

 Delite vaše mnenje, izkušnje in vprašanja o tunerju RTL2832U na našem forumu

Twitter
Facebook
Oddelki