Registracija

Če ste pri nas že registrirani, se prosimo prijavite na strani za prijavo.
Če boste plačevali preko PayPala, spodnja registracija in prijava v naši trgovini nista potrebni.

* Obvezen vnos

Vaši podatki

Ime:  *
Priimek:  *
E-Mail naslov:  *

Podatki o podjetju

Naziv podjetja:  
ID za DDV:  

Vaš naslov ali naslov podjetja

Ulica in hišna številka:  *
Poštna številka:  *
Kraj:  *
Država:  *

Kontakt

Telefon:

Vaše geslo

Geslo:  *
Potrdite geslo:  *

Varstvo in obdelava osebnih podatkov

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

 

V spletni trgovini ANTENE (matična številka 1316478000 ), posvečamo varstvu vaših osebnih podatkov veliko pozornost. Prizadevamo si, da je nakupovanje na naših spletnih straneh varno.

V nadaljevanju so navedene informacije o tem, katere osebne podatke naših kupcev in obiskovalcev obdelujemo, kako jih pridobimo in v kakšne konkretne namene jih uporabljamo, komu jih lahko posredujemo in kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

 

ZAKAJ ZBIRAMO VAŠE PODATKE IN KAKO LAHKO UMAKNETE VAŠE SOGLASJE

 

Osebne podatke zbiramo le, če pri nas opravite nakup oziroma se registrirate in ustvarite račun. Na podlagi vaše registracije, med katero tudi sprejmete ta pravila o varstvu zasebnosti in obdelavi podatkov, obdelujemo vaše identifikacijske in kontaktne podatke, vaše nastavitve in podatke o vaših naročilih na podlagi izvajanja pogodbe z vami in za kar ne potrebujemo vašega posebnega soglasja, da lahko vodimo vaš uporabniški račun. Pogodba, na kateri temelji naša obdelava, se izoblikuje sočasno z vašim računom. Osebne podatke v ta namen uporabljamo celoten čas obstoja vašega računa, ki ga lahko kadarkoli izbrišete. To lahko storite kadarkoli na tej povezavi.

Če pri nas opravite nakup, hranimo vaše identifikacijske in kontaktne podatke ter podatke o vaših naročilih na podlagi našega zakonitega interesa (brez vašega soglasja) za namene varovanja pravnih zahtevkov in naše notranje evidence ter našega in zunanjega zakonitega nadzora. Naš zakoniti interes v tem primeru predstavljata varovanje pravnih zahtevkov in pa nadzor nad rednim izvajanjem naših storitev. K hrambi vaših podatkov nas zavezujejo tudi veljavni davčni, računovodski, potrošniški in drugi Zakoniki in Zakoni

 

KATERE OSEBNE PODATKE OBDELUJEMO

 

V spletni trgovini ANTENE obdelujemo naslednje osebne podatke:

- identifikacijski podatki, ki obsegajo predvsem ime in priimek, uporabniško ime in geslo ter ID za DDV, če ste pravna oseba

- kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomočjo katerih lahko stopimo mi v stik z vami, predvsem e-naslov, telefonsko številko, naslov za dostavo, naslov za račun

- vaše nastavitve, ki obsegajo podatke o vašem računu, predvsem shranjene naslove za dostavo, nakupovalne sezname, preverjanje dobavljivosti artiklov in anonimne komentarje in mnenja o artiklih in storitvah;

  • - podatke o vaših naročilih, ki obsegajo predvsem podatke o naročenih artiklih in načinu plačila, številki bančnega računa

 

PIŠKOTKI

 

Če obiščete našo spletno trgovino, v vašo napravo shranjujemo in posledično iz nje beremo majhne datoteke, kot so piškotki. Piškotek je majhen skupek črk in števk, ki ga hranimo na vašem spletnem brskalniku ali trdem disku vašega računalnika. Nekateri piškotki nam omogočajo medsebojno povezavo vaših aktivnosti med brskanjem po naših straneh od trenutka, ko odprete okno spletnega brskalnika, vse do trenutka, ko ga zaprete. V trenutku, ko zaprete okno spletnega brskalnika, se pripadajoči piškotki izbrišejo. Nekateri piškotki pa ostanejo v napravi za nastavljen čas in se aktivirajo pri vsakem obisku spletnih strani, ki so pripadajoče piškotke ustvarile. Piškotke v vašo napravo shranjujemo, tiste, ki so jih v vašo napravo shranile naše spletne strani, pa tudi beremo.

Pri uporabi piškotkov na ta način ne prihaja do izbrisa vaše nakupovalne košarice in si lahko zapomnimo vašo prijavo preko konkretne naprave ter ne zahtevamo ponovnega vnosa e-naslova in gesla.
Tovrstni piškotki in druge datoteke so nujno potrebni za delovanje naše spletne trgovine. Če boste na svojem brskalniku onemogočili piškotke, se lahko zgodi, da naše spletne strani ne bodo delovale pravilno, zaradi česar vam ne bomo mogli ponujati artiklov iz naše ponudbe.

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo prvenstveno za to, da opravite preko spleta nakup, plačate naročeno in da vam dostavni partner dostavi naročeno na vaš točen naslov.

Pri tem je s tem omogočena možnost dokončanja naročila na spletu, urejanje nakupovalne košarice, brisanje in dodajanje artiklov, možnost komunikacije z vami, opozarjanje na morebitne napake pri naročilu, obveščanje o naših napačnih navedbah o stanju zaloge in drugo ter možnost plačila blaga.

 

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV TRETJIM OSEBAM ALI V TRETJE DRŽAVE

 

Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam ali v tretje države. Izjemo predstavlja le sodelovanje s tujimi družbami Paypal in Braintree, ki zagotavljajo kartična plačila.

V zvezi z dostavo naročenega  vaše osebne podatke posredujemo Pošti Slovenije, ki je naš edini pogodbeni prevoznik.

 

ZA KAKŠNE NAMENE NE ZBIRAMO IN NE OBDELUJEMO OSEBNIH PODATKOV

 

Na podlagi pridobljenih osebnih podatkov v okviru spletne trgovine ANTENE :

- ne izvajamo email marketinga in ne pošiljamo e-novic 

- ne izvajamo programov lojalnosti

 

ZAKONODAJA IN VAŠE PRAVICE

 

V zvezi obdelave in varstva osebnih podatkov imate pravico do seznanitve, popravka, dostopa, pregleda, izbrisa in omejitve obdelave, ugovora in pritožbe. Glede zakonodaje, ki podrobno ureja to področje, pa si oglejte https://www.ip-rs.si/zakonodaja/

Karkoli imate v zvezi z obdelavo in varstvom osebnih podatkov, se lahko pisno obrnete na naš elektronski naslov info@antene-zupancic.si.

 


 

Prosimo seznanite se tudi s spodnjimi informacijami