Brezžični A/V prenosnik MAXIMUM
[PB MAX3]

Artikel je umaknjen iz spletne prodaje, vendar ga verjetno še lahko dobavimo za vas ali najdemo alternativno zamenjavo zanj. Kliknite na gumb "Preverite dobavljivost ", ki je pod opisom tega izdelka.

Brezžični A/V prenosnik- MAXIMUM system 3 (2,4 GHz) je hišni video link. Z njim brezžično prenašamo video in audio signal iz DVB-T, DVB-C ali SAT sprejemnika, ostalih AV komponent, PC in kamer do drugega TV v hiši, terasi in drugje. Na ta način nam ni potrebno kupovati dragih sprejemnikov in ostalih naprav. Naprave morajo imeti scart priključke.

Opozorilo: Za večino STB komunikatorjev IP televizij SIOL, Telemach, T-2 in drugih prenosnik ni primeren saj ne omogoča prenos ukazov daljinskih upravljalnikov. 

Sestavljata ga oddajnik in sprejemnik (škatlici velikosti 100x40x115), ki ju postavimo na enem koncu ob izvor signala, na drugem pa ob televizijski sprejemnik. 
Sistem deluje tako, da s seboj prenašamo daljinski upravljalnik naprave, ki oddaja video signal, v nasprotni smeri pa se prenašajo ukazi daljinskega upravljalnika. 
Primer: DVB-T sprejemnik imamo samo v dnevnem prostoru. V spodnji etaži, v kabinetu, je drugi TV. Ko prenehamo z gledanjem v dnevnem prostoru in se preselimo v spodnji prostor, vzamemo s seboj daljinski upravljalnik DVB-T sprejemnika. Ker je video in audio oddajnik ob DVB-T sprejemniku tudi sprejemnik ukazov daljinskega upravljalnika, le-ta sprejema ukaze iz spodnjega prostora in nazaj brezžično pošilja video signal iz DVB-T sprejemnika. Istočasno na obeh TV spremljamo le isti program, lahko pa vseeno zgornji ne glede na spodnjega, nemoteno gleda isti DVB-T program ali druge programe kabelske ali satelitske TV. Na podoben način lahko prestavimo TV na teraso ali drugam, kjer zadošča le 220 V priključek. 

Slika ostaja sorazmerno enaka originalni, prenaša se na krajše razdalje (od 10-30 metrov) tudi čez več zidov, v odprtih variantah pa do 90 metrov. 
Montaža ni zahtevna in jo lahko opravite sami.

* Izdelek ni na zalogi *
Preverite dobavljivost izdelka Pogosta vprašanja o tem izdelku

Sorodni izdelki

Obvestilo! Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje, vendar ga verjetno še lahko dobavimo za vas ali najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas na 041 542020 ali kliknite na gumb "Preverite dobavljivost izdelka", ki je pod opisom.

Twitter
Facebook
Oddelki