Antenski sestav GIBERTINI 3/1

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje. Morda ga še lahko dobavimo za vas, če pa to ni več možno, najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Primerjaj
Šifra: AS GIB31 Kategorija:

Opis

Antenski sestav za 1 satelitski sprejemnik za sprejem signalov, ki oddajajo na satelitu Astra 1, Eutelsat 16A in Hotbird.

V sestavu je :

 • Aluminijasta satelitska antena premera 85 cm (85 x 90,5 cm), italijanskega proizvajalca Gibertini.
 • Nosilec Gibertini za 3 LNB
 • 3 enojni slim LNB
 • Povezovalni kabli LNB/stikalo s kompresijskimi konektorji
 • Stikalo DiSEqC
 • Popolna predmontaža antene, nosilca LNB, namestitev LNB na pravilne pozicije, priprava kablov.

Konstrukcija antene omogoča, da jo pred pošiljanjem na vaš naslov že sestavimo v celoti. Anteno razstavimo le toliko, da je možno pošiljanje po pošti in vam enostavnejše nameščanje na steno ali streho.
Namestimo nosilec z LNB, ki jih razporedimo na prave pozicije in fiksiramo. Pripravimo tudi povezovalne kable, na katere zaradi pomembnosti kvalitetnih konektorskih spojev namestimo posebne kompresijske konektorje. Na kable pravilno že povežemo in dodatno označimo povezavo med LNB in stikali DiSEqC. Kabli so UV odporni in posebej narejeni za zunanjo montažo.
S tem bo vaša montaža zelo poenostavljena, saj vam preostane le namestitev antene in ozadja na nosilni drog ali stenski nosilec ter priključitev stikala na koaksialni kabel, ki vodi do satelitskega sprejemnika.

Slika sestava je simbolična in ne predstavlja popolnoma prodajni izdelek.

Dodatne informacije

Teža 100 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Trgovina ANTENE .

  Na tega samo enega. 3/1 pomeni , da je sestav zmožen sprejemati signale iz treh satelitskih leg oz. 3 satelitov za 1 satelitski sprejemnik. Seveda vam lahko pripravimo sestav za 3 uporabnike. Ali ste morda imeli v mislih samo en satelit za 3 uporabnike? Slednje je namreč bistveno cenejše kot pa 3 lege za 3 uporabnike.Spletna trgovina ANTENE

 2. Anonimnež .

  Pozdravljeni!Vpašala bi , koliko TV sprejemnikov lahko priljučiš na ta antenski sestav, mi imamo namreč 3 TV.Hvala in lp, Andreja

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
X

Beri dalje