40,00 €

Antenski ojačevalnik MAP3r3UU LTE
[OA MAP3R3UULTE]

Najnovejši večpasovni antenski ojačevalnik Fracarro MAP3r3UU LTE je glede radijskega spektra, elektromagnetne združljivosti in varnosti popolnoma skladen z zavezujočimi EU regulativami (RED).

Opremljen je z inovativnim vezjem "Clipper", ki samodejno omeji ojačenje na UHF vhodu, s tem namenom, da se zagotovi najvišja možna raven RF izhoda in hkrati zmanjša intermodulacija na minimum. Ima ločeno DAB / VHF / UHF ojačenje in neodvisno upravljanje posameznih vhodnih signalov, poleg tega pa premore tudi visoko zaščito pred motnjami mobilnega omrežja LTE (4G). Je popolnoma kompatibilen za najnovejši način prizemnega oddajanja DVB T2 H265 (HEVC) in seveda za vse starejše generacije prizemnega oddajanja.

Eden izmed UHF vhodov omogoča prehod enosmernega toka za napajanje morebitnih predojačevalnikov ali aktivnih anten.

Na skupni DAB/VHF vhod lahko priključimo tudi radijsko anteno za digitalni radio DAB. V Sloveniji oddaja izboljšana različica DAB+ na frekvenci 215,072 MHz.

Tehnični podatki

Vhodi po področjih
VHF/DAB 

UHF 

UHF (+dc)
Število vhodov
3
Število izhodov
1
Tip konektorja
F
Ojačenje [dB]
DAB in VHF ... 21
UHF ...  28
Nastavljanje ojačenja [dB]
od -8 do -15 dB
Maksimalni izhodni nivo [dBµV]
DAB in VHF ... 112
UHF ...  116
Šumno število [dB]
6,9
Poraba in napajanje [V /mA]
12 / 105
Dimenzije [mm]
120 x 105 x 50
Teža [kg]
0,26
Delovna temperatura[oC]
-10... +55

 

Ojačevalnik je namenjen notranji ali zunanji montaži. Lahko ga nameščamo na steno ali na antenske drogove. Ojačevalnik je v kovinskem kompaktnem ohišju. Ima tudi dodatno plastično ohišje (ABS) s pokrovom, ki je vlagoodporno in iz materialov neobčutljivih na UV vplive. Tako lahko ojačevalnik montiramo čim bližje anteni in se tako izognemu nezaželenim vplivom predolgih kablov od antene do ojačevalnikov.
Ojačevalnik napajamo daljinsko po koaksialnem kablu iz ločenega 12 V antenskega napajalnika. Priporočamo uporabo 150 mA (ali več) antenskih napajalnikov.

Dodatne tehnične podrobnosti »

* Izdelek je na zalogi *

* Informacije o dostavi *
Pogosta vprašanja o tem izdelku

Sorodni izdelki

Twitter
Facebook
Oddelki