Antenski ojačevalnik ES2RU
[OA ES2RU]

Antenski ojačevalnik ES2RU

Dodaj v košarico

Stran:  1 

Prikazujem 1 do 6 (od 6 objav)Zmontiral na Rakitni super dela. Prosim povejte mi v kakšnem stanju glede ojačanja pride ojačevalec? Koliko lahko še obračam tisti trimer notri na ploščici? Ojačevalec s2ru.

Tovarniško je ojačevalnik maksimalno odprt. Trimer občutljivo reagira, zato se ga samo malo suka, recimo četrt obrata, nikakor pa ga ne sukamo za cel krog ali celo več krogov. Sicer pa to funkcijo (v mislih imam manjšanje nivoja ) uporabimo le v zelo redkih primerih, saj s tem sukanjem dejansko manjšamo vhodni koristni signal, ne pa samo ojačanje. Včasih pa , kadar gre za kakšen izrazito močan oddajnik to tudi v prid uporabimo.

sedaj so nam spremenili frekvenco in imamo44% signala ali ta artikel izboljša moč sigala.

V kolikor gre res samo za nivo (jakost) signala potem je ojačevalnik primeren za takšne zadeve. Potrebujete še antenski usmernik z vsaj 100 mA. Priporočam AM 100N od istega proizvajalca. In ko ste že pri prenovi zamenjajte še TV antenski vtič, če je vaš že v sumljivem stanju. Da ne boste preveč iskali recimo TELEVESOV 4130 je kar precej soliden konektor.

če priklopim ta ojačevalec ali mora biti čim bliže anteni ali ni važno in še ali rabim tudi usmernik če priklopim samo en tv.

Da. Zlato pravilo montaže ojačevalnikov je, da je le-ta montiran čim bližje anteni. Nekje do 5 metrov od antene je še v redu, dlje ali celo pri samem TV pa neustrezno. S tem ojačevalnikom glede tega ne bi smelo biti težav, saj je pripravljen prav za zunanje montaže na drog v neposredno bližino antene. Potrebujete tudi usmernik, ki pa mora biti vsaj 100 mA. priporočam AM 100N. Usmernik montiramo kjerkoli med Tv in ojačevalnikom.

Stran:  1 

Prikazujem 1 do 6 (od 6 objav)Zastavi vprašanje Nazaj
Kontakti
M: +386 (0)41 542 020
@ Naročila in poslovna e-pošta
Oddelki