39,30 € 19,65 €

Antenski 1-kanalni združilnik MEF1/..
[ZK MEF1]

Antenski združilnik Fracarro MEF1/.. uporabljamo za mešanje enega UHF kanala (kanali od 21-60), ki ga sprejemamo z eno anteno s preostalimi kanali z druge antene ali z več anten združenih skupaj nad MEF združilnikom.
Prvi antenski vhod je propusten za en UHF kanal, ki ga želimo sprejemati, na drugem antenskem vhodu pa je ta isti kanal dušen. Kanal ob naročilu določite vi.
Združilniki MEF so popolnoma zaščiteni v kovinskem ohišju, ki je še dodatno zaščiten s plastičnim ohišjem, ki omogoča tudi zunanjo montažo na antenskem drogu.
Združilniki MEF so opremljeni s konektorji tipa "F".

Lastnosti:

  • nizke izgube
  • visoka izolativnost med vhodi
  • popolna zaščita
  • hitra in enostavna montaža

Ostali tehnični podatki »
Kako izbrati kanal?

Spodaj pod dodatnimi možnostmi izberite željeni kanal. V kolikor na seznamu ni vašega kanala pomeni, da ga ni na zalogi. V kolikor vseeno želite naročiti MEF s kanalom, ki ga ni na zalogi oddajte MEF v košarico in v nadaljevanju naročanja vpišite v okvir za vaše sporočilo številko kanala, na katerega naj bo uglašen združilnik MEF. Vse nastavitve združilnika opravi po naročilu proizvajalec Fracarro, zato je lahko čakalna doba za MEF s kanali, ki niso na zalogi, lahko tudi več tednov.

Dodatne možnosti:

kanal:

* Izdelek je na zalogi *

* Informacije o dostavi *
Pogosta vprašanja o tem izdelku (1)

Twitter
Google+
Facebook
Oddelki
Deli z drugimi
Deli na Facebooku Deli po emailu
Deli na Twitterju