3-vejni delilnik PA3

8,30 

3-vejni delilnik Fracarro PA3 je namenjen za razdelitev TV in radijskih signalov na tri uporabniške veje. Uporabimo ga lahko v kabelskih, DVB-T in satelitskih sistemih distribucije.

Na zalogi

Primerjaj

Opis

 • Kompaktno kovinsko ohišje
 • Impedanca 75Ω
 • Frekvenčno področje od 5-2400 MHz
 • Nizko slabljenje
 • Prehod enosmernega toka (samo v smeri OUT-IN)
 • Priključki na F konektor
 • Možnost ozemljitve
 • Možnost pričvrstitve na steno z vijaki
 • Tehnične lastnosti:

   Frekvenčno področje
  MHz
  5-40
  40-470
  470-1000
  1000-1750
  1750-2050
  2050-2400
   Odvzemno slabljenje
  dB
  <7
  <8
  <8
  <10
  <10,5
  <11
   Razklop izhod-izhod
  dB
  >22
  >22
  >22
  >22
  >22
  >22

  več » pdf ikona

  Dodatne informacije

  Teža 0,05 kg
  Proizvajalec

  Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Trgovina ANTENE

   Trgovina ANTENE Z.

   To naredite malo drugače ne v enem kosu temveč v dveh. Kupite kretnico za združitev dveh anten in pod njo priključite še dvovejni delilnik. Vmes seveda koaksialni kabel poljubne dolžine in 2 F konektorjaVaša košarica bi izgledala takole:1 x Antenska kretnica 2 x UHF1 x 2-vejni delilnik PA21 x Koaksialni kabel RG62 x Konektor F navojni za kabel RG6 Spletna trgovina ANTENE online

  2. Avatar of Anonimnež

   Anonimnež .

   rad bi vprašal če se pri vas dobi antenski združilnik da se lahko priključita 2 anteni in 2 televiziji

  3. Avatar of Trgovina ANTENE

   Trgovina ANTENE Z.

   Za povezavo dveh delilnikov potrebujete “Povezovalni kabel Fm/Fm” ali “Adapter Fm- Fm”. Z adapterjem je povezovanje enostavno in ne zavzema veliko prostora v omaricah, vendar je treba paziti, da so vhodi na delilnikih postavljeni tako, da je namestitev takšnega adapterja možna. Delilnik PA3 je primeren za vaše potrebe, tudi, če je potrebno omogočiti prehod napajanja proti ojčevalnikom.Vsak delilnik pobere kar nekaj signala, tako, da če do sedaj še nimate ojačevalnikov si boste morali to sedaj najverjetneje omisliti.Konektorji so običajni F. Katerega tipa in velikosti pa ni odvisno od delilnikov , temveč od kabla ki ga kupujete ali že imate. V naši trgovini je poleg konektorjev napisano za kateri kabel jih držimo.Imamo delovni čas 24 ur saj gre za spletno trgovino, klasične trgovine pa nimamo. Kar precej časa smo na terenu, tako da nas je skoraj nemogoče ujeti. V nekaterih primerih pa izdamo naročeno tudi na sedežu vendar mora biti naročilo vsaj za 50 EUR. Sicer pa imate več napisanega v “Pogojih poslovanja”.

  4. Avatar of Anonimnež

   Anonimnež .

   Pozdravljeni,Potrebujem 3 vejni DVB-T delilnik, ki bi ga pa rad vezal na že obstoječega 4 vejnega. Kakšen konektor potrebujem za spoj dveh delilnikov? Potreboval bi tudi 2 F konektorja za priklop antenskega kabla na delilnik.Po material bi se oglasil danes popoldne vendar nisem nikjer zasledil vašega delovnega časa.

  5. Avatar of Trgovina ANTENE

   Trgovina ANTENE Z.

   Opozorilo!Delilniki serije PA imajo, kot vsi ostali podobni zemeljsko satelitski delilniki, prehod enosmernega toka samo v smeri OUT-IN. To pomeni, da delilnike ne moremo uporabiti kot združevalnike anten ki imajo v sebi že ojačevalnik, saj v smeri od usmernika proti antenam ni prehoda enosmernega toka.Nasprotno pa jih lahko uporabimo v najrazličnejših kombinacijah kot običajne delilnike v DVB-T in KA TV sistemih in tudi kot satelitske delilnike v primeru delitve sat signalov iste polarizacije iz enega LNB na več SAT sprejemnikov.

  V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
  X

  Dodaj v košarico