Akcija!

1-vejni odcepnik 4301FN-10

2,10 

1-vejni odcepnik MULTILINE 4301FN-10 uporabimo kadar želimo signale odcepiti od glavnega voda na 1 odcep. Uporabimo ga lahko tudi kot 2-vejni delilnik s tem, da na odcep priključimo bližnji TV in na izhod glavne veje oddaljenejši TV ali skupino vtičnic.
V določenih primerih lahko služi tudi kot združilnik anten.

Na zalogi

Primerjaj
Šifra: OD 4301FN10 Kategorije: , , , Oznake: , ,

Opis

 • Področje: 5-2400 MHz(prizemna DVB-T TV, klasična in optična kabelska TV, satelitska TV, radio …)
 • Odcepno dušenje : 1 x 10 dB
 • Prehodno dušenje na izhodu glavne veje: 3,0 dB
 • Priključki: F konektorji
 • Prehod enosmernega toka (DC
  pass)
  na vseh priključkih

Dodatne informacije

Teža 0,10 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Trgovina ANTENE .

  Takole bi lahko zgledala vaša košarica.Vse je kompatibilno za povratni internetni pas, vključno z vtičnicami.25 x Koaksialni kabel Cavel DG111 x Vtičnica DATA/TV/RADIO-končna1 x Vtičnica DATA /TV/ RA prehodna1 x Hišni ojačevalnik AS036R652 x Povezovalni kabel IEC 1,5 m1 x Konektor IEC moški 41303 x Samozatezni “F” konektor FCPO5.1CSpletna trgovina ANTENE

 2. Anonimnež .

  Pozdravljeni Sem odjemalec KATV-Nova Gorica, v večstanovanjskem bloku. Rad bi razdelil tv signal ki je v analogni in DVB-C obliki na 3 tv aparate(vsi podpirajo DVB-C). Prvi aparat je od antenske vtičnice (kamor je speljan signal) oddaljen 1 meter. Nato je med vtičnico in drugim prostorom speljan cca 10m kabel. Tam bi rad postavil še eno “delišče” od katerega sta dva tv-ja oddaljana po cca 2m. Do zdaj sem uporabljal klasične T delilnike, ki pa so digitalni signal na oddaljenih tv-jih skockali, tako da je bil normalno viden le na prvem najbljižjem aparatu(analogen signal je bil sicer viden povsot vendar slabše) V mislih sem imel da bi pri vas nabavil 1-vejni odcepnik 4301FN-10 in pa delilnik (ne vem kateri?). Na spojih bi klasične vtičnice zamenjal z F konektorji. Mi lahko prosim predlagate primerno rešitev? Za vaš odgovor se vam v naprej zahvaljuem!

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
X

Dodaj v košarico