Blog A N T E N E online

Share Button
Oznake: ,

Se vam je že zgodilo, da ste kaj posneli na glavo? Z naslednjo aplikacijo enostavno in brezplačno obrnemo naš videoposnetek.

Brezplačni program za obračanje videoposnetkov

 

Share Button
Oznake: , ,

1. KAJ JE TOTAL TV MORJE?

S paketom Morje si naročnik omogoči spremljanje več kot 200 najbolj priljubljenih TV programov tudi izven njegovega doma. Zdaj lahko naročniki brezskrbno uživajo v priljubljenih vsebinah saj ne bodo nikoli zamudili tistih vsebin, ki jih doma najbolj razveseljujejo. Naročniki lahko kjerkoli v dosegu pokrivanja signala prek satelita koristijo ta paket. Poglej si programsko shemo TOTAL morje»

2. ZAKAJ IZBRATI PAKET?

Glavna prednost paketa je, da mesečne naročnine za paket ni treba plačevati celo leto, ampak le za vezavo v mesecih. Naslednjo sezono, ko bo šel naročnik zopet dopustovati, bo plačal le naročnino v naprej, opreme pa mu ni potrebno ponovno kupiti. Hitro spletno naročilo na paket TOTAL morje» 

3. KAJ VKLJUČUJE TOTAL TV MORJE?

 • satelitski sprejemnik HD s kartico,
 • satelitsko anteno in pretvornik LNB – po potrebi.
 • štirimesečno (123 dni) naročnino na paket Total TV Extra programsko shemo z več kot 200 televizijskimi programi s satelita. Poglej si programsko shemo TOTAL morje»
 • brezplačni programi prek satelita Hotbird* in Astra*.

4. AKCIJSKA PONUDBA 

5. NAROČILO

Naročilo na Paket Morje je možno:

Share Button
Oznake: ,

  • PET/-E – polietilen tereftalat

 
Plastenke so s to oznako v večini primerov namenjene enkratni uporabi. Obstaja možnost, da izpustijo potencialno nevarne snovi kot so antimon, acetaldehid, BPA in DEHA, zato se jih je najbolje izogibati. Omenjene snovi lahko zmotijo delovanje hormonov v telesu, spojina DEHA pa je na seznamu morebitno rakotvornih snovi.

 

  • PVC (včasih tudi V) – polivinilklorid

 
Ta plastika izpušča dve strupeni kemikaliji – DEHP in BPA, ki obe motita delovanje endokrinov in hormonov v človeškem telesu. Kljub temu je to še vedno najpogosteje uporabljena plastika za plastenke.

 

  • PC/PLA ali brez oznake – polikarbonat

 
To je najslabša mogoča plastika za živila, kajti izloča kemikalijo BPA. Večja izpostavljenost tej kemikaliji povečuje tveganje za sladkorno bolezen, hibe pri rojstvu, fibroide v materničnem tkivu, raka na prsih in pri moških za zmanjšano količino semenske tekočine ter raka na prostati. Ta vrsta plastike se uporablja v bidonih, pisarniških aparatih za vodo in celo plastenkah za dojenčke.

 

  • BPA- Bisfenol A 

 
Bisfenol A ali skrajšano BPA je sintetična kemikalija, ki je v zadnjih letih prišla pod drobnogled zaradi številnih negativnih učinkov na živa bitja, ki so še posebej zaskrbljujoči zaradi njene vsesplošne razširjenosti. BPA med drugim najdemo v pločevinkah, plastenkah, plastični embalaži za shranjevanje hrane, v stekleničkah za dojenčke, posodah za mikrovalovno pečico in jedilnem priboru.

Za Bisfenol A je znano, da prehaja iz plastične embalaže v kateri so shranjena živila in v manjši meri tudi iz polikarbonatne plastike, še posebej takrat kadar embalažo peremo z agresivnimi detergenti.

Share Button
Oznake: , , ,