Kateri sprejemnik in oprema za dopust na Hrvaškem?

Vse o opremi, katera omogoča satelitski sprejem
Odgovori
Kupec
Prispevkov: 84
Pridružen: 27 Jul 2006, 17:22

Kateri sprejemnik in oprema za dopust na Hrvaškem?

Odgovor Napisal/-a Kupec » 24 Maj 2007, 16:23

Kupec sprašuje:

Kateri digitalni satelitski sprejemnik mi kot strokovnjak priporočate. Ne potrebujem super moderne in drage mašine, saj ga bom uporabljal le občasno na morju. Pomembno je le to, da ima tudi »priklop« za kartico za kodirane programe, ki bi jo mogoče kdaj dokupil.

Ker je to na Hrvaškem, me zanima tudi, ali to prodajate tudi na Hrvaškem?Zahvaljujem se vam za prijaznost in vas lepo pozdravljam
Obiskovalec spletne trgovine
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2826
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 24 Maj 2007, 16:40

Za nekatere je zanimiv tale combo sprejemnik http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/423 s katerim poleg nekodiranih in s primerno kartico tudi kodiranih satelitskih programov (tudi RTV SLO) lahko gledamo tudi zemeljske DVB-T programe, ki jih hrvaška že kar pošteno oddaja tudi po Istri in južneje.

Morda bi vam zadoščal samo satelitski sprejemnik HUMAX VA-ACE http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/447 za sprejem RTV SLO in ostalih. Sprejemnik ima že en vgrajen čitalec in pa možnost naknadnega dokupa in razširitve sistema z dodatnim modulom za čitanje kartic, katerega koli sistema kodiranja. Vendar že v naprej opozarjam da neke silne ponudbe kartic na našem trgu ni.

Najidealnejši pa bi bil za vse verjetno nakup TOTALOVEGA sprejemnika, http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/384 , ki je že sedaj za nas s vojo ponudbo zanimiv z njim pa bo mogoče že pred začetkom letošnje poletne sezone spremljati najbolj zanimive in in zaželjene slovenske TV postaje. Tudi zunanja satelitska antena s priborom za slednje ni neki luksuz, nasprotno zadošča že 67 cm antena z tristopinjskim monoblokom ali še enostavneje samo najcenejša 60 cm antena (18 €) in enojni LNB v kolikor se odrečete RTV SLO preko satelita kadar je le ta nekodiran. Nakup tega sprejemnika je povezan s plačilom zaenkrat najmanj 6 mesečne naročnine.

Morda še to, da sem za te namene (dopustovanje) nastavil v trgovini en komplet, http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/476 , ki se s svojim namenom najbolj približa našim potrebam, sestavljen pa je tako da oprema zagotavlja brezhiben sprejem v normalnih razmerah in tudi za ureditev na stalnem naslovu za redno uporabo. Seveda pa se da sestavit za silo tudi kaj cenejšega vendar je namen in stabilnost sprejema okrnjena.

Nekaj ostalih sestavov za dopust najdete na http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... ath/28_115


Prodajam samo na območju Slovenije.
Matjaž
Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Paket TOTAL TV morje: https://bit.ly/2JR4pAL
Odgovori