Mobilna satelitska antena za SLO programe in ostalo

RTV SLO na satelitu, oprema, kartice, sofinanciranje
Odgovori
Robert
Prispevkov: 1
Pridružen: 24 Mar 2007, 08:20

Mobilna satelitska antena za SLO programe in ostalo

Odgovor Napisal/-a Robert » 24 Mar 2007, 08:23

Zanimam se za nakup kompleta 2 satelita za 1 TV (KS 051) varianta za kamp .Zanima me
- ali je dekodirna kartica za TV 1 in 2 Slovenija zastonj sem namreč redni plačnik TV slo
-bi z omenjenim kompletom dobil preko satelita brez kartice tudi Italijanske programe (rai ,italia 1,canale5,rete 4 )
-ali se vidijo brez dekoderja (pop TV , kanal A )
-v kolikor omenjenih programov nebi videl ,ali potem obstaja varianta da dokupim dekodirno kartico in jih z njo vidim
-koliko bi taka kartica stala
-ali imate kje trgovino razen na spletu
-ali obstaja kaka vaša tel števika za kašno pojasnilo hvala za odgovore Robert

Artikel je na tej povezavi:

http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/316

Lep pozdrav,
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2826
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 24 Mar 2007, 08:25

Ker ste redni plačnik RTV SLO vam pripada satelitska dekodirna kartica brez posebnega mesečnega doplačila. Plačate samo v štartu izdelavo in izdajo kartice (več na http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/185 )
Brez kartice lahko sprejemate kar precej nekodiranih italijanskih programov . Na tej povezavi http://www.flysat.com/TV-it.php imate napisane vse nekodirane
Zaenkrat se ne vidita POP TV in KANAL A niti s pozlačenim dekoderjem ker ju ni v taki obliki kot ju poznate na zemlji še na satelitu. Trenutno obstaja možnost sprejema dela njihovega programa preko TV PIKE ki je tudi na satelitu vendar ne na legi, ki jo lovi sestav pod katerim sprašujete, temveč naslednji komplet na http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/476. Slednji sestav priporočam tudi zato ker ste pripravljeni plačevati naročnino, ker v kratkem dobimo na satelit, ki ga lovi zadnji komplet tudi kar precej ali bolje rečeno najzanimivejše slovenske TV, ki bodo kodirani oz . nekateri se bodo iz sedaj nekodiranih prelevili v kodirane npr TV3 in ostale ki jih še ni, pridejo pa zagotovo. Najverjetneje pa bo potrebno za njihovo gledanje dodatni sprejemnik recimo takšen ali isti s katerim že sedaj lahko gledamo tudi nekatere slovensko podnaslovljene programe v TOTAL TV , kabelsko satelitski platformi iz Srbije. Več o njem na http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... /cPath/249.

Vse komplete s posameznimi komponentami izbiram in sestavim izključno sam na podlagi izkušenj in trenutne ali prihajajoče dejanske aktualne situacije na tem področju. (primer prihajajoče spremembe v slovenskem sistemu kodiranja ipd ...)
Trgovino imam samo izven prodajaln torej na spletu , od vrat do vrat in še kje in drugače.Tudi cene so takšne izven prodajaln neobremenjene z elegantnimi prodajalkami in mojim nakladanjem, ker ni časa za to , to raje počnem v prostem času na ta način kot sedaj. Normalno pa lahko v skladu s pogoji poslovanja po dogovoru dvignete po predhodnem naročilu že pripravljeno in zbrano blago na mojem naslovu to je v delavnici kjer vam seveda vse skupaj proti doplačilu lahko tudi sestavim , sprogramiram po vaši posebni želji (npr. vse Italijanske skupaj in naprej) , namestim posebne konektorje, ipd če se seveda časovno ujamemo..več o tem na http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... /cPath/219.

Lahko me pokličete na 041542020 samo kaj več kot to kar sem napisal oz. kar lahko preberete v drugih temah na tej tabli vam ne morem povedati.
Matjaž
Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Paket TOTAL TV morje: https://bit.ly/2JR4pAL
Odgovori