2 LNB-ja, dva sprejemnika in o daljincu za SS2

Vse o opremi, katera omogoča satelitski sprejem
grizo
Prispevkov: 3
Pridružen: 04 Jan 2007, 11:17

2 LNB-ja, dva sprejemnika in o daljincu za SS2

OdgovorNapisal/-a grizo » 04 Jan 2007, 13:01

Mene zanima kako bi nardil 2 LNB-ja in dva sprejemnika. Jaz sem si omislil neki takega kot je na sliki spodaj.

Slika

Kar je z črno imam, tisto z rdečo me zanima. Torej nosilec za dva LNB-ja , 1 LNB, razcepnik in skystar2 oz. če je kaj boljšega.

Na oba sprejemnika bi rad videl oba satelita.

Lepo bi prosil za en vaš opis in cene.

Najlepša hvala.

LP
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 04 Jan 2007, 14:38

Na tem linku imate komplet, ki že kar nekaj časa sameva na spletni strani
http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/308 .Je pa pisan za vaš primer. Kot boste opazili morate zamenjati konverterje dodati stikala, vprašanje če bo vaša antena omogočala namestitev tega dodatnega nosilca.
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
grizo
Prispevkov: 3
Pridružen: 04 Jan 2007, 11:17

OdgovorNapisal/-a grizo » 04 Jan 2007, 17:24

Ne vem točno ime prizvajalca antene ker sem jo dobu zraven paketa od iskre zato vam dam spodaj enih par slik če vam je kaj v pomoč.

Slika Slika Slika Slika Slika

Najlepša hvala za pomoč in bi vas še vprašal če v slučaju da univerzalni nosilec ne bo vredu lahko iz tistega paketa ki ste mi ga priporočili zamenjam. Pa če mi lahko poveste še pred račun z vsemi stroški.

V kolikšnem času bi mi to lahko dostavili če bi to nariču danes ali pa jutri.

Najlepša hvala

LP
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 04 Jan 2007, 17:59

V zalogi sem našel in poslikal objemke za vašo anteno. Komplet lahko naročite neposredmno preko zgornjega linka. V opombe med naročanjem vpišite komentar " objemka za LNB po dogovoru" da vam vključimo v komplet pravi nosilec se pravi točno enega izmed spodnjih dveh. Ne pozabite na kabel v kolikor ga še nimate.
Med naročanjem V SPLETNI TRGOVINI lahko izbirate med varianto predračuna ali plačila ob prevzemu pošiljke. Posebej predračun ne pošiljam.

Aja pa še to. Danes naročite jutri pošljemo pojutrišnjem dobite

Slika
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 04 Jan 2007, 22:28

Hvala za naročilo. Priložil bom shemo vezave, vse podrobnosti okrog antenskega dela in kar vas zanima okrog montaže sprašujte v Podpori kupcem, kjer bom poskušal podrobno odgovorit in vas usmerjat pri sestavljanju.
(žal mi SS kartica ni poznana v detajle, vendar je podpore na spletu za ta model ogromno, zato mislim, da tu ne boste imeli težav).

Vstop v "Podporo kupcem na tej Tabli " imate omogočen

še enkrat hvala
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
grizo
Prispevkov: 3
Pridružen: 04 Jan 2007, 11:17

OdgovorNapisal/-a grizo » 06 Jan 2007, 20:13

Hvala Vam.

Sve sem dobil in vse dela.

Samo bi še vprašal kako bi naredil da mi dela tudi taljinc.

Hvala
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 06 Jan 2007, 20:31

O tem smo leto nazaj nekje govoril. A smo tukej ali pa kje drugje. Sam nisem nikoli probal , bom poskušal najti post, mislim pa da je bilo potrebno nekej doložit ali modul ali program. Vem pa da je fantu takrat mukoma uspelo in da je izpod Nanosa. Sicer pa sigurno od naših članov kater to ve.
Pa še to ste opazili mojo črto s flomastrom na nosilcu.Pozabil sem vas posebej opozorit, da ni vseeno na katero luknjo gre pri določeni velikosti parabole. To mi je pa še ostalo v spominu in sem označil..Mislim da jo kakšne 4 leta že nisem dodajal na te antene. :roll:
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
tkma
Prispevkov: 19
Pridružen: 29 Nov 2005, 11:08

OdgovorNapisal/-a tkma » 09 Jan 2007, 07:07

focus
Prispevkov: 9
Pridružen: 13 Mar 2006, 14:14
Kraj: Primorska

OdgovorNapisal/-a focus » 12 Jan 2007, 13:24

Clark-Tech 2100, SS2, AMD 2,8, 1,268 GB RAM, 43W-60E
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 12 Jan 2007, 15:27

Pri vsej tej hvali in slavi okrog SS2, človek skorej ne more verjet da je tole z daljincem tako nedorečeno. Jim je pač stranskega pomena. Vem da pri TV karticah jo inštaliram , prilepim tist senzorček nekam zraven monitorja in dela kot šus. Vsaj pri PINACCLU je tako . :roll:
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
tkma
Prispevkov: 19
Pridružen: 29 Nov 2005, 11:08

OdgovorNapisal/-a tkma » 12 Jan 2007, 21:46

pri TV karticah so priloženi daljinci že pripravljeni za "delo" pri ss2 pa ne! Jaz nisem imel potrebe po dodatnem daljincu tako da se z njim preprosto nisem ubadal, vidim pa po forumih da to neveščim dela preglavice
focus
Prispevkov: 9
Pridružen: 13 Mar 2006, 14:14
Kraj: Primorska

OdgovorNapisal/-a focus » 15 Jan 2007, 12:14

Ma saj ni sploh štos SS2 in daljinec. Daljinec se uprablja pri programih preko katerih se gleda Sat TV. Na CD-ju, ki ga dobiš zraven kartice SS2 in daljinca, pa je tudi en od teh programov Dvbviewer, ki z daljincem ob celotni inštalaciji dela brez problemov. Za kaj drugega pa je potrebno nekaj več računalniškega znanja.
Clark-Tech 2100, SS2, AMD 2,8, 1,268 GB RAM, 43W-60E

Vrni se na “Satelitska oprema”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov