PRVA TV, NOVA, OBN, MTV ADRIA, NET za 2 TV

Splošna vprašanja o satelitski tv, radiu in internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2842
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 02 Maj 2006, 20:23

Da bo še kdo drug razumel , da samo pojasnim , da ste v moji spletni manufakturi opazili komplet, ki sem ga sestavil ravno za satelitski nekodirani sprejem za 2(dva) TV s satelita AMOS, kjer so programi, ki jih omenjate(včraj je redno pričela oddajati tudi hrvaška NET TV ).
Več za ostale člane o sestavu tu.
Sestav je mišljen kot dodatna samostojna antenska enota k obstoječemu klasičnemu ali satelitskemu sprejemu.Se pravi kot dodatna satelitska antena.
V vašem primeru SLO 1 in 2 priključite iz dosedanjega sistema, če pa ste v novogradnji pa dodate poleg eno klasično anteno .
V kolikor vztrajate pri satelitskemu sprejemu nacinalke pa sprejemnika nista primerna , niti antena -kljub temu da je velika 100 cm -ne dopušča da bi s takšne antene zadovoljivo gledali vse hkrati.
Ne trdim, da ne gre, vendar pa so karakteristike oddajanja na obeh straneh takšne , da vam ne zagotovim , da se da s kakšnimi posebnimi nosilci in dodatnimi LNB zagotoviti normalen sprejem v vsakih pogojih.
V poštev pride tudi toroidalna antena, ki pa je sorazmerno draga zadeva , ali pa tudi ne , saj se nekateri odločajo tudi za njo.
Se pravi sestav o katerem sprašujete in ga imam v akciji -15% je mišljen kot dodatna satelitska antena k obstoječemu sistemu.
Matjaž za
Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Odgovori