Signal na hibridnem modemu zte od a1

mobilna telefonija in prenos podatkov
Odgovori
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 930
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

Signal na hibridnem modemu zte od a1

Odgovor Napisal/-a gost » 16 Jan 2019, 08:16

kateri ojačevalnik z zunanjo anteno bi izboljšal lte signal na hibridnem modemu zte od a1
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2966
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Re: Signal na hibridnem modemu zte od a1

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 16 Jan 2019, 08:17

Lahko točen model modema?
Matjaž za spletno trgovino ANTENE

Slika

Naročila izdelkov: info@antene-zupancic.si
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Telefon: 041 542 020 (samo za naročila izdelkov)
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 930
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

Re: Signal na hibridnem modemu zte od a1

Odgovor Napisal/-a gost » 16 Jan 2019, 08:17

zte H338A V1.3.0_A1ST18
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2966
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Re: Signal na hibridnem modemu zte od a1

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 16 Jan 2019, 08:17

Mi lahko poslikate antenska vhoda. Nameščeni anteni bo verjetno potrebno odvijačiti.
Matjaž za spletno trgovino ANTENE

Slika

Naročila izdelkov: info@antene-zupancic.si
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Telefon: 041 542 020 (samo za naročila izdelkov)
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 930
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

Re: Signal na hibridnem modemu zte od a1

Odgovor Napisal/-a gost » 16 Jan 2019, 08:18

nima priklopa za anteno ravno v tem je problem jaz bi potreboval repetitor.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2966
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Re: Signal na hibridnem modemu zte od a1

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 16 Jan 2019, 08:18

Se mi je zdelo da nima, nisem pa bil prepričan.Žal za 4G ne držimo več reptitorjev.
Matjaž za spletno trgovino ANTENE

Slika

Naročila izdelkov: info@antene-zupancic.si
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Telefon: 041 542 020 (samo za naročila izdelkov)
Odgovori