Priporocilo za novo satelitsko anteno

Vse o opremi, katera omogoča satelitski sprejem
Odgovori
mb
Prispevkov: 6
Pridružen: 09 Jan 2006, 21:55

Priporocilo za novo satelitsko anteno

Odgovor Napisal/-a mb » 09 Jan 2006, 22:55

Pozdravljeni,

zanima me koliko bi me stala srednje dobra satelitska anten z montažo.Želel bi sprejemati vse slovenske in bivše YU kanale ter tudi tiste, ki imajo slovenske podnapise.
Prosim, če mi lahko kaj več poveste o tem, da se bom znal pri nakupu pravilno odločiti.

Hvala in LP
Boštjan
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2864
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 09 Jan 2006, 23:14

Imeli bi srednji razred gledali pa vse. 8)
Ne gre to tako enostavno vse skupaj. Zaradi razmetanosti programov po satelitih je potreben motor, motor pa dobro krmili KAON, ki je nasploh po večini kriterijev v moji ponudbi najboljši sprejemnik, če seveda Dreamboxa zaradi njegove drugačne nravi ne štejem zraven.
In ker je za Amos trenutno potrebna metrska antena pride v poštev tale sestav brez montaže http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/149 vendar pa tu manjka še modul za kartice v kolikor bi se odločili za SEEMORE , kjer se podnaslavlja , kar pa predstavlja pri KAONU problem zaradi nepoznavanja šumnikov. Manjka tudi pribor kot so konzole , pa kabli in ostalo pa seveda nekdo , ki ima veselje plezati in zmrzovati in to na srečo ne zastonj. Tole vse bi zneslo okrog 100000 sit.

V kolikor kodirani niso važni potem je morda lahko izhodišče naslednji sestav na http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/194
Matjaž

Promocijske kode za popust na vse artikle v spletni trgovini ANTENE. Obvezna registracija in nakup preko spletne nakupovalne košarice.

Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Odgovori