Kako z ene SAT antene na 2 SS2 PC DVB kartici

Vse o gledanju satelitske televizije preko PC
Odgovori
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 852
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

Kako z ene SAT antene na 2 SS2 PC DVB kartici

Odgovor Napisal/-a gost » 22 Avg 2008, 18:50

Imam vprašanje v zvezi z nakupom SAT pribora !Želel bi kupiti pribor , s katerim bi združil signal iz ENE parabole, na DVA različna sprejemnika, to je na DVE različni SKY Star 2 kartici . Eno uporabljam že par let zdaj pa bi rad ta signal razdelil še na drugi računalnik z tako isto kartico . Zanima me torej če to omogoča katera od vaših naprav , ki jih imate v svoji ponudbi ( 2-vejni delilnik OHV 201ali 2-vejni delilnik COMEGA BS-02, Združilnik/ razdružilnik OSM 100, ali kak drug delilnik ali razdružilnik, ali celo mogoče Stikalo 12 V SAR 12 F ).
V vsakem primeru iščem napravo ki bi omogočala da bi vsaka od teh kartic delovala zase samostojno, ne pa da bi lahko če bi obe kartici delovale istočasno, lahko spremljal tak trenutek samo en / isti program na obeh karticah, kakor sem tudi dobil namige, da drugače ni možno.
Torej če obstaja naprava za moje želje, bi vam bil hvaležen za odgovor , da bom vedel kaj lahko sploh nabavim !

HVALA in LP
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2873
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 22 Avg 2008, 20:07

Takšni kupci so mi najbolj všeč ker jim lahko enostavno odgovorim.Potrebujete le http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/557

Sicer bi lahko pod določenimi pogoji uporabili za to tudi kakšen kos ki ga omenjate , vendar le če bi šlo za sprejem ene polarizacije lai recimo lastovke, ki je v bistvu satelit privezan na zemeljski oddajnik in oddaja na vseh frekvencah na isti polarizacijiSlika
Matjaž

Promocijske kode za popust na vse artikle v spletni trgovini ANTENE. Obvezna registracija in nakup preko spletne nakupovalne košarice.

Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Odgovori