Modeli TV, ki podpirajo MPEG4 z ustreznim modulom

TV, AV komponente, hišni kini, projektorji, snemalniki, kamere ..
Dragon1981
Prispevkov: 7
Pridružen: 03 Dec 2008, 07:20

OdgovorNapisal/-a Dragon1981 » 17 Dec 2008, 22:25

mislem da tle sploh ni vazn kako anteno uporabljas,meni npr.je lepo lovilo hdtv pa sm sam en konc pleha dal na konc kabla k nism mel nobene antene doma,pa je zadeva cist cool delovala. Tko da zelo dvomim da je tu problem v anteni,prej v TV-ju.
nikolaus
Prispevkov: 1
Pridružen: 29 Dec 2008, 16:44

LG TV/monitor M2294D in Conax Neotion pocketd TV

OdgovorNapisal/-a nikolaus » 05 Jan 2009, 17:26

Pred kakšnim tednom sem nabavil monitor z vgrajenim TV sprejemnikom LG M2294d. Monitor ima vgrajen digitalni in analogni TV sprejemnik. Po začetnem problemu, da mi v prosto režo vstavljenega PCMCIA modula ni prepoznal (za državo je potrebno nastaviti karkoli razen Slovenije /avstrija, italija, hrvaška) mi je televizija omogočila skeniranje za digitalne programe. Na 45 kanalu mi je iz Trdinovega vrha nabralo vseh 6 programov (SLO1, 2, 3, A kanal, POP TV in TV Pika). Slika je dobra, ima pa sem sprejemnik dve pomanjklivosti: po ekranu se sprehaja napis "HD storitev", TXT pa ne dela. Iz Slemena tudi sicer nimam dobrega sprejema, zato tudi sedaj ne dobim njihovega digitalnega signala. Napis je (kot sem prebral na kar nekaj forumih) hiba LG TV-jev. Uporabljen je PCMCIA modul conax neotionPocketd TV, je pa res, da na domači strani Conax ni nikakršnih podatkov o modulu. Bil bi namreč zelo vesel, če bi izvedel, ali je s tem modulom možno pregledovati TXT in če, kaj je potrebno storiti.
Lep pozdrav
Niko
Dragon1981
Prispevkov: 7
Pridružen: 03 Dec 2008, 07:20

OdgovorNapisal/-a Dragon1981 » 05 Jan 2009, 22:34

To je pa tut mene zelo motilo in če kdo ve kako ta text odstraniti HD storitev z ekrana se toplo priporočam...

lp
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2687
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 05 Jan 2009, 23:00

Zaenkrat ne poznam ne načina niti mojstra, ki bi znal odpraviti tale napis ...
Zviz
Prispevkov: 35
Pridružen: 30 Avg 2006, 07:52
Kraj: Mokronog

OdgovorNapisal/-a Zviz » 19 Jan 2009, 20:57

Evo danes mi je sodelavec posodil svoj Neotion modul in se igram s TV-jem (SONY KDF-E50A11E). Brez težav dobim zvok, slike pa ni (Trdinov vrh, kanal 45). TV sem moral "nahecat" da je v Italiji, ali nemčiji, ali švedski, da me je sploh spustil v DVB-T nastavitve. Hec pa je v tem, da mi vse enako (ne)deluje tudi ko izvlečem modul. Ali MPEG-2 sprejemnik pri sprejemu MPEG-4 signala odkodira zvok?

Kakšen nasvet?
bema
Prispevkov: 7
Pridružen: 11 Mar 2006, 06:52

OdgovorNapisal/-a bema » 04 Feb 2009, 23:04

Pri LG televizorjih LG6000 in PG6000 moduli ne delujejo. Philipsovi novejši televizorji imajo na zadnji strani nalepko na kateri piše katero državo moramo izbrat za DVBT ali DVBC. Philipsovi televizorji z kočnico H (42pfl7603H) imajo že vgrajen DVBT in DVBC mpeg4 sprejemnik.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2687
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

32LG5000

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 08 Feb 2010, 17:07

V LG 32LG5000 deluje.
matkeg
Prispevkov: 1
Pridružen: 15 Jun 2010, 15:29

OdgovorNapisal/-a matkeg » 15 Jun 2010, 16:31

Imel bi vprašanje zanima me nakup MPEG4 ic modula za LCD 32LG3000, pa katerega priporočate pa če bi to delalo na moj TVju?
http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/727
ali
http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/598
V čemu je razlika!?
Zasledil sem da je možnost modul tudi probat če sploh deluje?
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2687
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 15 Jun 2010, 16:48

Ni več možnossti testa ker je zaloga na koncu. Še kakšen kos vsakega potem pa to ukinemo. Kaj imate to LG? LG niso ravno naklonjeni temu, sploh s tistim znamenitim napisom, ki leti preko ekrana. Povprašajte prodajalca TV.
orange
Prispevkov: 2
Pridružen: 04 Avg 2011, 17:08

OdgovorNapisal/-a orange » 05 Avg 2011, 11:32

Pozdravljeni
Imam težavo z zvokom na določenih programih

Imam sledečeo kartico

http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/727

tv pa sony b. kdl-40V4000 sicer slika dela na vseh programih nimam pa zvoka na Pink,tv3, htv3 info, slika je zvoka ni z1, jabuka, net TV občasno brez zvoka...

sicer je kartica bila narejena 23/9/08 S/N: 5100185765

Sedaj ne vem ali je težava v kartici ali TV-ju. se mogoče da kartico nadgraditi?
Kako naj rešim težavo?

hvala za odgovor

l.p.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2687
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 05 Avg 2011, 11:37

orange
Prispevkov: 2
Pridružen: 04 Avg 2011, 17:08

OdgovorNapisal/-a orange » 05 Avg 2011, 11:54

To pomeni da moram zamenjati TV? ali bo zadosti menjava kartice?
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2687
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 05 Avg 2011, 11:58

Pokličite na TV servis in jih povprašajte kako je s zvokom HE-AAC pri teh TV sprejemnikih.

Cenejša rešitev je v dokupu DVB-T sprejemnika.

Vrni se na “TV, AV komponente, SIOL TV, T-2 ...”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov