Modeli TV, ki podpirajo MPEG4 z ustreznim modulom

TV, AV komponente, hišni kini, projektorji, snemalniki, kamere ..
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 801
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

OdgovorNapisal/-a gost » 12 Nov 2008, 14:55

Zanima me kateri MPEG-4 modul je primeren za sprejem
izkljuèno DVB-T signala. Model TV sprejemnika je Sony
Bravia KDL-32 P3000
(http://www.sony.si/product/t32-p-series/kdl-32p3000)

Kako naj vem da ima naveden TV sprejemnik "združljivo
sistemsko programsko opremo (firmware)", kot piše v
opisu modulov ?

lep pozdrav,
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2738
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 12 Nov 2008, 15:06

Vsi trije moduli so primerni, morda za vas FTA verzija ker ne rabite nikakršnih kartic. Povprašajte prodajalca TV če podpira MPEG-4 (morda smo ga tudi mi v prejšnjih postih omenjali) sicer pa lahko preko spletne trgovine naročite modul za najem v testiranje in se prepričate kar sami.
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
kanarin
Prispevkov: 3
Pridružen: 12 Nov 2008, 12:19

OdgovorNapisal/-a kanarin » 12 Nov 2008, 16:49

ANTENE napisal/-a:Vsi trije moduli so primerni, morda za vas FTA verzija ker ne rabite nikakršnih kartic. Povprašajte prodajalca TV če podpira MPEG-4 (morda smo ga tudi mi v prejšnjih postih omenjali) sicer pa lahko preko spletne trgovine naročite modul za najem v testiranje in se prepričate kar sami.


Sem malo brsal po netu in našel to stran:

http://www.boards.ie/vbulletin/showthre ... p=57715301

Omenjen je Neotion MPEG4 in podpora med rugim tudi za KDL-32P3000. Bi torej moralo funkcionirat?
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2738
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 12 Nov 2008, 16:57

Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
DamjanR
Prispevkov: 4
Pridružen: 21 Sep 2008, 11:17

Težave pri menjavi programov

OdgovorNapisal/-a DamjanR » 15 Nov 2008, 20:50

Imam Samsung LE40M87BD z modulom MPEG-4 NEOTION NP4 FT. Ob vklopu TV-ja zadeva deluje normalno, ko pa po nekaj minutah prestavim program, slika izgine zvok pa je od izbranega programa.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2738
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 16 Nov 2008, 11:57

Koliko časa nazaj ste kupili modul?
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
jakdob
Prispevkov: 25
Pridružen: 10 Dec 2007, 10:44
Kraj: Polzela
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a jakdob » 16 Nov 2008, 12:18

:idea:
Bilo bi zanimivo videti, koliko so obremenjeni procesorji sprejemnika pri odkodiranju MPEG-2 oziroma pri MPEG-4. Tudi to zna biti razlog za zatikanje in hitrost vodil med sprejemnikom in modulom.
DamjanR
Prispevkov: 4
Pridružen: 21 Sep 2008, 11:17

OdgovorNapisal/-a DamjanR » 17 Nov 2008, 16:07

Modul sem dobil 6. avgusta letos

Damjan
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2738
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 17 Nov 2008, 18:22

Jaz imam zadnje kakšnih 14 dni in so menda z drugačnim novejšim SW, tako da je lahko vzrok tudi v samem modulu ali pa ne , res e vem kaj je pri vas problem
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
DamjanR
Prispevkov: 4
Pridružen: 21 Sep 2008, 11:17

OdgovorNapisal/-a DamjanR » 19 Nov 2008, 17:57

Ali je možno SW modula posodobiti?

Damjan
dominus
Prispevkov: 1
Pridružen: 20 Nov 2008, 13:50

OdgovorNapisal/-a dominus » 21 Nov 2008, 11:07

Pozdrav!
Za katerega izmed treh modulov v vaši ponudbi menite, da je največja verjetnost delovanja na TV-ju LG 42PG6000? Italianski in hrvaški dvb-t programi delujejo normalno(če nimaš izbrane slovenščine v meniju :roll:). Hvala, LP
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2738
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 21 Nov 2008, 15:07

1.FTA 2.Viaccess 3.CONAX Takšna je moja lista uspešnosti, kaj bi vam odgovarjalo ...hmm lahko da vsi trije , morda kateri z manj težavic ali pa nobeden.
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
kanarin
Prispevkov: 3
Pridružen: 12 Nov 2008, 12:19

OdgovorNapisal/-a kanarin » 24 Nov 2008, 13:50

ANTENE napisal/-a:Vsi trije moduli so primerni, morda za vas FTA verzija ker ne rabite nikakršnih kartic. Povprašajte prodajalca TV če podpira MPEG-4 (morda smo ga tudi mi v prejšnjih postih omenjali) sicer pa lahko preko spletne trgovine naročite modul za najem v testiranje in se prepričate kar sami.


Včraj sem inštaliral FTA kartico na Sony
Bravia KDL-32 P3000. TV sicer prepozna kartico, vendar slike ni.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2738
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 24 Nov 2008, 14:22

Z modulom ni nič narobe. Tudi za SW pri TV dvomim da ne bi ustrezal. Glede na to kaj se dogaja z vašim signalom sem prepričan da je nekaj narobe okrog sprejema signala. Ravno zaradi takšnih nepredvedljivih posebnosti in "razočaranj" kupcev imam v trgovini ponujeno možnost najema za testiranje. V skladu s pogoji mi lahko seveda če ne boste sistema pri vas uspodobili v celoti kot je potrebno vrnete v skladu s pogoji najema za test glej na http://antene-zupancic.si/html/najem.html .
Kot prodajalec ne moremo prevzeti nase slabih antenskih sprejemnih razmer in lastnosti najrazličnejših TV modelov.
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
kanarin
Prispevkov: 3
Pridružen: 12 Nov 2008, 12:19

OdgovorNapisal/-a kanarin » 25 Nov 2008, 12:21

ANTENE napisal/-a:Z modulom ni nič narobe. Tudi za SW pri TV dvomim da ne bi ustrezal. Glede na to kaj se dogaja z vašim signalom sem prepričan da je nekaj narobe okrog sprejema signala. Ravno zaradi takšnih nepredvedljivih posebnosti in "razočaranj" kupcev imam v trgovini ponujeno možnost najema za testiranje. V skladu s pogoji mi lahko seveda če ne boste sistema pri vas uspodobili v celoti kot je potrebno vrnete v skladu s pogoji najema za test glej na http://antene-zupancic.si/html/najem.html .
Kot prodajalec ne moremo prevzeti nase slabih antenskih sprejemnih razmer in lastnosti najrazličnejših TV modelov.


Meni je definitivno v interesu zrihtat sprejem, samo ne vem ali je sploh možno in kakšno anteno potrebujem oz kako jo postavim. Ima kdo kakšne izkušnje s slabim signalom in kako je to rešil?

Vrni se na “TV, AV komponente, SIOL TV, T-2 ...”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov