Modeli TV, ki podpirajo MPEG4 z ustreznim modulom

TV, AV komponente, hišni kini, projektorji, snemalniki, kamere ..
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Modeli TV, ki podpirajo MPEG4 z ustreznim modulom

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 14 Jun 2008, 23:19

[i]Pozdravljeni

Bral sem članek o MPEG4 dekoderju prejšni dan. Sem lastnik LCD televizorja SONY KDL 40W2000. Televizor je full HD in ima integriran sprejemnik MPEG2. Zanima me, če bi lahko vgradil kartico od NEOTION NP4 v prosto PCMCIA režo, tako da bi mogoče dekodirat signale kodirane v MPEG4 kodeku.

V tehnični specifikaciji televizorja ni navedena ta možnost uporabe PCMCIA reže. Na televizorju pa je pred režo napisano SERVICE ONLY.

Hvala za odgovor v naprej

LP

P.S.
Nazadnje spremenil ANTENE, dne 08 Feb 2010, 17:06, skupaj popravljeno 4 krat.
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 14 Jun 2008, 23:30

Še eno pisanje in navedba modela TV, za katerega je spraševalec pri meni potem kupil modul in do danes nimam informacije da ne bi delovalo

... gost v spletni trgovini, sprašuje o: MPEG-4 modul NEOTION NP4 - MO NEOTION NP4
Zanima me ali tale modul deluje tudi na Samsung 46F86 FULL HD TV (LCD)? V trgovini kjer sem ga kupil pravijo da naj bi delalo

Hvala!

Artikel je na tej povezavi:

http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/598

Lep pozdrav


**
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
joze1000
Prispevkov: 2
Pridružen: 27 Jun 2007, 14:44

OdgovorNapisal/-a joze1000 » 15 Jun 2008, 18:07

ANTENE napisal/-a:Še eno pisanje in navedba modela TV, za katerega je spraševalec pri meni potem kupil modul in do danes nimam informacije da ne bi delovalo

... gost v spletni trgovini, sprašuje o: MPEG-4 modul NEOTION NP4 - MO NEOTION NP4
Zanima me ali tale modul deluje tudi na Samsung 46F86 FULL HD TV (LCD)? V trgovini kjer sem ga kupil pravijo da naj bi delalo

Hvala!

Artikel je na tej povezavi:

http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/598

Lep pozdrav


**


No, tole sem bil jaz, in žal nedela. :(
Je potrebno firmware posodobiti.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 15 Jun 2008, 20:36

Kaj da TV kakšen komentar? Signal imate? Zvok je? Kaj pravijo v trgovini, servisu? Dejansko je takšen TV neuporaben za naše razmere. Prodajalci bi se morali potruditi za to ali pa vsaj opozarjati kupca ob nakupu da tisti del okrog DVB-T samo preplačajo koristil jim pa ne bo. Še bolje pa da bi poleg ponujali modul, kot dodatno možnost nakupa.

Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
joze1000
Prispevkov: 2
Pridružen: 27 Jun 2007, 14:44

OdgovorNapisal/-a joze1000 » 16 Jun 2008, 14:51

Ko dam na SLO1 se na ekranu napiše HD not supported, zvok se sliši.

Danes sem si vzel pa prav dosti časa, za ta problem in glej hudiča, slika se je
pojavila na ekranu. Nekaj časa sem menjal program, samo med SLO1 in SLO2,
nato se je slika pojavila.

To samo potrjuje, da je težava v firmware-ju, od Samsunga.
Novejši firmware, gotovo nima teh težav. Jaz bi ga peljal posodobit na servis,
samo tako velik TV, je kar težko voziti okoli.

LP
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 817
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

OdgovorNapisal/-a gost » 16 Jun 2008, 20:39

Imam nov lcd Samsung LE37S8 in me zanima če bi na tem televizorju deloval dvb-t z vgrajenim MPEG-4 modulom NEOTION NP4. Televizor ima prosto CI režo za vstavitev takšnega modula. Zanima me če ima kdo s takšnim televizorjem izkušnje in če ve ali stvar deluje. (TV najde 5 programov z navadno zemeljsko antene vendar samo z zvokom).
Za odgovor se zahvaljujem
panfilo
Prispevkov: 5
Pridružen: 06 Jul 2008, 10:53

sony bravia kdl 32s2000 z neotion modulom ne dela

OdgovorNapisal/-a panfilo » 10 Jul 2008, 22:21

spoštovani žal kupil sem neotion modul mp4 brez veze ker z mojo bravio ne dela
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 10 Jul 2008, 22:48

Posodobite TV sprejemnik
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
panfilo
Prispevkov: 5
Pridružen: 06 Jul 2008, 10:53

kako to ?

OdgovorNapisal/-a panfilo » 12 Jul 2008, 17:00

kako posodobim sprejemnik...

ali lahko sam prek pc ja ?
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 12 Jul 2008, 18:25

dvomim ali pa, če imate primerno orodje program in ustrezen software.
Kaj zvok pa dobite?
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
panfilo
Prispevkov: 5
Pridružen: 06 Jul 2008, 10:53

OdgovorNapisal/-a panfilo » 13 Jul 2008, 20:53

ja zvok pa dobim ja:D
macaly
Prispevkov: 1
Pridružen: 01 Okt 2007, 14:10

OdgovorNapisal/-a macaly » 25 Avg 2008, 23:23

panfilo napisal/-a:ja zvok pa dobim ja:D


Tudi jaz dobim samo zvok na SLO1, SLO2, SLO3, TV3, dela tudi EPG, (signal je MAX) slike pa ni, TV je Sony KDL-P2520, ima vgrajen DVB-T tuner (mpeg-2), bi mpeg-4 CAM modul rešil zadeva ali pač, kako je z upgradom ?

Obstaja kakšna lista podprtih sprejemnikov ... s strani proizvajalca / dobavitelja ... nekdo mora imeti te informacije ...
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 817
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

Panasonic 800

OdgovorNapisal/-a gost » 06 Sep 2008, 19:33

TV imam, plazmo panasonic, serijo 800, podpira MPEG2,
štirico pa ne. Zanima me, če se da kje dobiti dekoder v "scart" izvedbi- MPEG2
ponudba na netu za to je velika, kot recimo na tej
povezavi: http://www.alibaba.com/catalog/11690420 ... eiver.html

ali
http://harson-dvb.diytrade.com/sdp/6992 ... 68189.html

Hvala
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

SCART dekoder za dvb-t

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 06 Sep 2008, 19:39

Bom malo pogledal in preštudiral in če bo aktualno jih bom nabavil ter naročil. Seveda pa mora biti zame MPEG4
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2784
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ANTENE » 11 Sep 2008, 15:53

Modul deluje v TV SONY modeli 31U3000 in 26S3000 in najverjetneje tudi v drugih podobnih izpeljankah.

Opozorilo: Modul je potrebno pravilno obrniti!
Matjaž- ANTENE online - 041 542 020 - - Izkoristite tedenski popust v spletni trgovini  »

Vrni se na “TV, AV komponente, SIOL TV, T-2 ...”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov