Stran 1 od 1

Kako združiti radio in TV

Objavljeno: 16 Avg 2018, 05:42
Napisal/-a gost
Za sprejem za DVB-T televizijskih in radijskih programov imam na strehi postavljeni dve ločeni anteni. Potreboval bi združevalno kretnico in po potrebi zamenjavo podometnih priključne prethodne in končne vtičnice. Sedaj ne dobim radijskoga signala, ker ta antena nima povezave. Ali bi s tem dobil tudi radijski signal za radioaparata s sobno anteno tako da bi v radijski priključke dal teleskopsko anteno. Imam zelo slab sprejem radijskih in telefonskih signalom, ker imam v fasadi kovinsko mrežo. Prosim za predlog rešiteve problema.

Re: Kako združiti radio in TV

Objavljeno: 16 Avg 2018, 05:44
Napisal/-a ANTENE

Re: Kako združiti radio in TV

Objavljeno: 16 Avg 2018, 05:45
Napisal/-a gost
Hvala za predlog potrebne opreme. Potreboval pa bi tudi ustrezne konektorje za povezovanje kablov na kretnico. Kakšen je način priklopa kablov v vtičnici? Ali je potreben kakšen dodatni material. Prosim za predlog. Ali to naročim po telefonu ali preko spleta. V kolikem času je dobava
Radijska antena je podobna FM-10F ima pa star sistem priključka kabla, ali je potrebna kakšna prilagoditev?
Hvala za pomoč.

Re: Kako združiti radio in TV

Objavljeno: 16 Avg 2018, 05:46
Napisal/-a ANTENE
Radijska antena mora biti 75 Ohm. V vtičnicah se enostavno kontakte privijači. Konektorje bomo priložili. Potrebujete še dovolj kvalitetne povezovalne kable med vtičnicami in AV napravami. Pri tem upoštevajte kaj je primernejše za vaš TV , kotni ali ravni TV vtiči. Naročite lahko po emailu, pošljemo predračun.
Če bo naročeno in plačano danes gre danes tudi naprej.