KAON KSC 570, rotor in iskanje programov

Podpora kupcem naprav za sprejem satelitskih signalov
Odgovori
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2966
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

KAON KSC 570, rotor in iskanje programov

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 27 Okt 2005, 21:05

Spoštovani B. kar tu vam odgovarjam na vaša vprašanja, ki mi jih pošiljate na moj e naslov in kjer ste zapisali , da vam sprejemnik KAON pri iskanju oz.skeniranju programov ki naj bi bili na tem satelitu , vztrajno najde frekvence in programe , ki so na satelitu Hotbird.
še enkrat ponavljam izključite funkcijo USALS , vklopite opcijo motor , modra tipka in normalni ter fini pomik na najugodnejši položaj . Preden se postavite na iskanje signala pojdite na frekvenco , ki je prisotna samo na tem satelitu ne pa na obeh. Vztrajno iščete po indikatorju signal na frekvenci , predvidevam da 11283, na kateri je na 13 vzhodno Cifra + , na 7 e pa švicarski M6 . Poskušajte recimo na Digiturk na 11575, 30000, VER. Kar nekaj frekvenc je identičnih obema satelitoma. Med njimi tudi 11387 ki ga skenirate vi in dobite PRIMO in kupček italijanskih programov , ki so na HB. Na EutelsatuW3 pa ta program

Tu imate http://freeweb.siol.net/mz542020/7e/w3a.html najnovejšo, pred pol ure, posodobljeno listo programov in feedov na tem satelitu, spodaj pa insert kako označite oziroma se postavite na frekvenco in iščete položaj na vašem KAONU. Naj vas slovenski menu ne moti .

Slika
Matjaž za spletno trgovino ANTENE

Slika

Naročila izdelkov: info@antene-zupancic.si
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Telefon: 041 542 020 (samo za naročila izdelkov)
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost » 28 Okt 2005, 16:06

Hvala lepa za vse skupaj in po teh navodilih sm jest vse skupaj najdu. Ampak zdej se pojavlja nova težava. To vse skupaj deluje in funkcionira dokler imam jest sprejemnik vklopljen ampak, ko ga ugasnem in ponovno prižgem se vse skupej zgubi in potem moram ponovno vse skupaj iskati in nastavljati (tudi če dam store location). Kaj naj naredim v tem primeru? Ali imam kaj narobe nastavljeno v menu-ju. Ali pa če bi naložil nov software, mogoče kakšne link kje bi ga dobil?

Hvala
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2966
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 30 Okt 2005, 20:10

Ni dovolj če samo shranite na mesto , potrebno je celoten postopek po shranitvi podirati z izhodom (exit) dokler sprejemnik ne vpraša za dovoljenje za shranitev in še naprej toliko časa da namestitveni menuji izginejo popolnoma. To bi moralo delat .
Probajte najprej to , če ne bo treba vklopiti za ta satelit USALS in umetno pokvariti , prestaviti geokordinate vašega znanega kraja za toliko stopinj levo ali desno , kolikor so poletne sapice premaknile vašo Gibertinko.
Lahko da software ne podpira istočasno funkcijo USALS in motor.
Ampak probejte najprej prvo , lahko pa da imate že preveč satelitskih leg in bo potrebno kakšno zbrisati , da se bo naredil prostor aktualnemu.
Matjaž za spletno trgovino ANTENE

Slika

Naročila izdelkov: info@antene-zupancic.si
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Telefon: 041 542 020 (samo za naročila izdelkov)
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost » 31 Okt 2005, 08:54

Kako nej pa dobim Turksat, ki ga nikakor ne morem dobit oziroma najti signal?

Hvala
Odgovori