mobilna sat antena za avtodom

Vse o opremi, katera omogoča satelitski sprejem
Odgovori
tsi
Prispevkov: 1
Pridružen: 19 Sep 2007, 04:23

mobilna sat antena za avtodom

Odgovor Napisal/-a tsi » 07 Okt 2007, 11:50

Zdravo
Zanimam se za nakup avtomatskega satelitskega sistema, katerega bi montiral na streho avtodoma in preko katerega bi lovil slovenske programe na Hotbirdu in Eutelsatu. Kar se tice sprejema SLO1 in SLO2 (narocilo kartice) iz Hotbirda mi je poznano. Bolj me zanima kaksen sprejemnik in anteno bi potreboval da bi z njim lahko odkodiral program Total TV v avtodomu.
Paket Total TV bi seveda kupil oz. vzel v najem (ce sem prav razumel), kartico pa bi potem uporabljal doma, ko pa bi se odpeljal od doma pa bi jo vzel s seboj in uporabil v avtodomu.
Kako veliko anteno bi potreboval, da bi lovil Total TV tudi izven meja slovenije in kaksen satelitski sistem bi potreboval da bi to delovalo?
Lp
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2912
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 07 Okt 2007, 11:54

avtomatske s pozicionerji sem montiral vendar so bile vse antene kupljene zunaj, prinesli so jih lastniki, tako da tega ne držim.Dobim seveda lahko samo so cene kar precejšnje.Velikost odvisno kje ste .Tu po Istri vsaj 80 na soncu.
Matjaž

Promocijske kode za popust na vse artikle v spletni trgovini ANTENE. Obvezna registracija in nakup preko spletne nakupovalne košarice.

Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Odgovori