Kodirnik za napredno stiskanje MPEG-4 za TV

TV, AV komponente, hišni kini, projektorji, snemalniki, kamere ..
Odgovori
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2984
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Kodirnik za napredno stiskanje MPEG-4 za TV

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 19 Nov 2006, 15:38

Scientific Atlanta, podružnica podjetja Cisco Systems, je objavila, da je njihov kodirnik za napredno stiskanje MPEG-4 za televizijo visoke ločljivosti (model D9054) dobil mednarodno priznanje Združenja zabavne elektronike (Consumer Electronics Association - CES) za inovativno obliko in inženirsko odličnost International CES Innovations 2007 Design and Engeneering. Izdelke v tej prestižni kategoriji oceni priznana komisija neodvisnih industrijskih oblikovalcev, inženirjev in predstavnikov medijev ter nagradi izstopajoče oblikovne in inženirske dosežke med najsodobnejšimi izdelki zabavne elektronike.

"Domači uporabniki so navdušeni nad izjemno, jasno sliko videa, ki jo je mogoče dobiti v visokoločljivostnem doživetju," je povedal Dean Rockwell, podpredsednik in generalni direktor za digitalna večpredstavna omrežja pri Scientific-Atlanta. "To priljubljeno doživetje se začne z visokokakovostnim in zanesljivim kodiranjem videa visoke ločljivosti, ki ga zagotavlja naš najnovejši kodirnik MPEG-4 HD. Ta nagrada potrjuje naše zaledje visokokakovostnih izdelkov za kodiranje in priča o delu, ki smo ga pri podjetju Scientific Atlanta in naših strankah vložili v zagotavljanje najboljšega možnega doživetja visoke ločljivosti za končne uporabnike."

Kodirnik Scientific Atlanta D9054 Advanced Video Coding (AVC) znatno razširi zmogljivosti nabora izdelkov za kodiranje. Dodaja najnovejšo tehnologijo stiskanja videa k obsežnemu naboru možnosti za kabelske, satelitske in telekomunikacijske video operaterje, televizijske postaje in ponudnike storitev, saj nudi tehnologijo optimalnega izkoriščanja pasovne širine za podporo naprednim storitvam in pospeši možnost vklopa novih ali razširjenih storitev za končne uporabnike, kot sta video visoke ločljivosti in video na zahtevo. Kodirnik D9054 AVC MPEG-4 je že vgrajen na večjem številu lokacij po svetu, kjer zagotavlja fleksibilno, razširljivo in prilagodljivo arhitekturo za kodiranje v eni potezi.

Nagrada za kodirnik D9054 sledi lanskima priznanjema CES za DVD predvajalnik / rekorder Scientific Atlanta MCP-100TM DVR, ki je dobil nagrado za najboljšo inovacijo in za kabelski modem za internetno telefonijo s podporo za brezžični standard DECT DPC2223TM, ki je dobil priznanje za obliko in inženirske dosežke.

vir: KK iz http://www.racunalniske-novice.com/main ... rubrika=24
Matjaž za spletno trgovino ANTENE

Slika

Naročila izdelkov: info@antene-zupancic.si
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Telefon: 041 542 020 (samo za naročila izdelkov)
Odgovori